Nova College kiest BlueTrail voor het inhuren van ICT-professionals

Sharing is caring!

Alphen aan den Rijn, 02-07-2024

Het Nova College, een vooraanstaande mbo-instelling, heeft BlueTrail geselecteerd als een van de drie voorkeursleveranciers voor de inhuur van ICT-professionals. Deze keuze kwam voort uit een uitgebreide aanbestedingsprocedure waarbij BlueTrail werd erkend voor zijn expertise op het gebied van kwaliteit, de juiste match en samenwerking.

BlueTrail zal als intermediair samenwerken met het Nova College om de instelling te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en tijdelijk in te zetten ICT-professionals. Deze samenwerking gaat in per 1 augustus 2024.

Focus op Innovatie en Kwaliteit

Het Nova College heeft een groeiende behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise om haar ambitieuze onderwijsdoelen te ondersteunen. De primaire profielen omvatten onder andere functioneel beheer, werkplekbeheer, datamanagement, projectmanagement, informatiemanagement, enterprise-architectuur, softwareontwikkeling, testen van software, cybersecurity en technisch beheer. BlueTrail kijkt ernaar uit om het Nova College te ondersteunen bij deze belangrijke uitdagingen en bij te dragen aan het ontwikkelen van innovatieve onderwijsoplossingen.

Ben Wijnants, Account Directeur bij BlueTrail, zegt: “Deze erkenning is een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en onze sterke focus op het zoeken van de beste match voor onze opdrachtgever. We zijn trots om samen te werken met een vooruitstrevende onderwijsinstelling die streeft naar excellentie in onderwijs en ICT.”

Over Nova College

Het Nova College staat bekend om zijn toewijding aan kwalitatief hoogwaardig onderwijs, met 18 locaties verspreid over Beverwijk, IJmuiden, Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen en Harlingen. Bijna 1.300 medewerkers verzorgen dagelijks onderwijs aan ongeveer 12.500 studenten, verdeeld over meer dan 130 beroepsopleidingen.

Over BlueTrail

BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd in Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. In de afgelopen jaren heeft BlueTrail uitgebreide kennis en ervaring opgedaan binnen de ICT-sector en specifiek binnen de overheid. BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en een heldere, transparante aanpak. Door het borgen van kennis in de organisaties waar professionals worden gedetacheerd, brengt BlueTrail een toegevoegde waarde.

Follow our trail