Nordian verwerft meerderheidsbelang in BlueTrail Group B.V.

Sharing is caring!

Alphen aan den Rijn, september 2023

Nordian is verheugd om aan te kondigen dat ze een meerderheidsbelang heeft verworven in BlueTrail Group B.V. van haar huidige aandeelhouder, de familie Zandvliet, die sinds 2011 aan de wieg van het bedrijf heeft gestaan.

BlueTrail, gevestigd in Alphen aan den Rijn, bemiddelt jaarlijks meer dan 400 interim professionals. Het bedrijf heeft een duidelijke focus op hoogopgeleide interim IT professionals die actief zijn in het (semi-) publieke domein.

In de afgelopen jaren heeft BlueTrail een indrukwekkende groei doorgemaakt. Sinds CEO Bart Wille enkele jaren geleden het leiderschap overnam, is het bedrijf meer dan verdubbeld in omvang. De sleutel tot het succes van BlueTrail ligt in de toewijding die de organisatie steekt in het vinden van de perfecte match voor zowel professionals als eindklanten. Bart Wille, de huidige CEO van BlueTrail, blijft aan het roer van het bedrijf om de volgende groeifase te leiden.

Door substantiële investeringen in de interne organisatie en de professionalisering van systemen is BlueTrail nu volledig klaar voor de volgende fase van groei. De focus zal liggen op het verder versterken van de commerciële kant van de organisatie en het actief creëren van additionele vraag door verder te participeren in het aanbestedingsdomein. Daarnaast ziet het huidige management veel potentieel in acquisitieve groei.

Bart Wille, CEO van BlueTrail, zegt: “We zijn verheugd om Nordian als strategische partner te verwelkomen. Vanaf het begin was er een sterke klik in onze gesprekken, waarbij menselijkheid en ondernemerschap voorop stonden. Deze samenwerking zal onze unieke positie in de markt versterken, terwijl we ons DNA behouden en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Nordian deelt onze visie en toewijding aan kwaliteit en innovatie, en we zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een zeer succesvolle samenwerking.”

Menno Wagenmakers, Partner bij Nordian, voegde toe: “We zijn diep onder de indruk van de groei die BlueTrail de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en we kijken uit naar onze samenwerking met Bart Wille en zijn team. De duidelijke focus van de onderneming en het gedreven leiderschap bieden een solide basis voor toekomstige groei, en we zijn verheugd daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Over Nordian
Nordian (www.nordian.nl) is een onafhankelijke Nederlandse investeerder die zich richt op het stimuleren en versnellen van de groei van ondernemingen. Sinds de oprichting in 2014 heeft Nordian bijgedragen aan de groei van meer dan 30 bedrijven als betrokken investeringspartner. Nordian biedt proactieve ondersteuning op het gebied van strategie, financiering, fusies en overnames, zonder het management te vervangen. Hierdoor kunnen ondernemers blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Over BlueTrail Group
BlueTrail Group (www.bluetrail.nl) is een intermediair/detacheerder gevestigd in Alphen aan den Rijn en actief sinds 2011. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd binnen de overheid. BlueTrail biedt expertise in verschillende specialismen, waaronder ICT, (project/programma)management, (beleids)advies en informatievoorziening. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoeften van interim professionals en klanten. Kenmerkend voor BlueTrail is de persoonlijke benadering naar zowel professionals als klanten, met een heldere en transparante aanpak. Dankzij deze transparante werkwijze en het waarborgen van kennis bij klanten waar professionals gedetacheerd worden, voegen wij aantoonbare waarde toe.

Voor informatie: info@bluetrail.nl

Follow our trail