Het ministerie van Buitenlandse Zaken kiest BlueTrail voor inhuur van ICT professionals

Alphen aan den Rijn, 01-10-2021

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) heeft BlueTrail als een van de zes gegunde opdrachtnemers gekozen als voorkeursleverancier voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-professionals. De intermediair gaat aan de slag om het ministerie van Buitenlandse Zaken te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten ICT-professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 oktober 2021 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 68 miljoen euro.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse profielen. Het team van BlueTrail kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij zij het ministerie van Buitenlandse Zaken ondersteunen door het beschikbaar stellen van en het leveren van gekwalificeerde ICT-Professionals. Bart Wille, commercieel directeur is trots dat BlueTrail is uitgekozen als voorkeursleverancier. “Dit is een beloning voor het team en biedt volop nieuwe kansen voor onze professionals. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waar wij onze expertise op het gebied van het (pre)selecteren aanbieden en begeleiden van gekwalificeerde professionals, evenals de contractuele-, administratieve- en financiële afhandeling die aan de inzet van ICT-Professionals verbonden is, kunnen uitvoeren.”

Missie van Buitenlandse Zaken
Het is de missie van het ministerie van Buitenlandse Zaken om het Koninkrijk der Nederlanden veiliger en welvarender te maken en Nederlanders in het buitenland te steunen. Samen met de partners zetten ze zichzelf in voor een rechtvaardige wereld. Kernwaarden van het ministerie zijn samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en het behalen van resultaten.

De overeenkomst
Het doel van de overeenkomst is om kwalitatief goede ICT-Professionals tegen een marktconform tarief ter beschikking te stellen voor tijdelijke opdrachten. De primaire profielen die zullen worden uitgevraagd zijn; Projectleider, Projectmanager, Informatie/data analist, Data Scientist, BI-consultant, functioneel beheerder, informatiemanager, product owner, Database specialist, functies gericht op (applicatie) architectuur.

Samenwerken of zoek je zelf carrièremogelijkheden als professional?
Ben je een ICT Professional of leverancier die graag de samenwerking zoekt voor het invullen van de beste matches? Neem contact op met Jordi Tuhumena om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking op een open en transparante wijze.

More from our blog: