gemeente zaanstad

Gemeente Zaanstad kiest BlueTrail voor inhuur van bedrijfsvoeringfuncties

Alphen aan den Rijn, 20-9-2022

De Gemeente Zaanstad heeft BlueTrail, als een van de vijf gegunde opdrachtnemers, gekozen als voorkeursleverancier voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van bedrijfsvoeringfuncties.
BlueTrail gaat aan de slag om de Gemeente Zaanstad te voorzien van kwalitatief goede tijdelijk in te zetten professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 oktober 2022 en kent een looptijd van twee jaar met twee keer een optionele verlenging van 1 jaar. De maximale waarde van de raamovereenkomst bedraagt 9 miljoen euro.

Gemeente Zaanstad heeft behoefte aan verschillende soorten inhuur expertise, waaronder zeer schaarse profielen. Het team van BlueTrail kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij zij het gemeente kan ondersteunen door het beschikbaar stellen van en het leveren van gekwalificeerde professionals. Bart Wille, Directeur van BlueTrail is trots dat BlueTrail is uitgekozen als voorkeursleverancier. “Dit is wederom een bevestiging van onze inzet en juiste marktbenadering. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waar wij onze expertise op het gebied van het (pre)selecteren en aanbieden van gekwalificeerde Kandidaten, contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van Professionals verbonden is kunnen uitvoeren”.

Over de gemeente Zaanstad
De gemeente Zaanstad is één van de grotere gemeenten in Nederland met ongeveer 155.000 inwoners. Zaanstad ligt ten noordwesten van Amsterdam in de provincie Noord-Holland en is in 1974 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam.

Scope van de opdracht
Binnen de raamovereenkomst zullen de volgende rollen worden uitgevraagd; algemene managementfuncties, project- en programmamanagement zoals onder andere programmamanagers, projectleiders, procesbegeleiders, projectsecretarissen en projectmedewerkers. Daarnaast zal de gemeente Zaanstad een beroep op BlueTrail doen voor de overige bedrijfsvoeringsfuncties en inhuur van ICT-personeel zoals applicatiebeheerders, bestandsbeheerders, data-analisten, databeheerders en beleidsadviseurs met diverse aandachtsgebieden.

Over BlueTrail
BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en jarenlange ervaring opgedaan binnen de overheid. Derhalve vervult BlueTrail verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden, onder andere ICT, (project/programma) management, (beleids)advies en informatievoorziening. BlueTrail is een dynamische organisatie waar we inspelen op de behoefte van onze professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden brengen wij een toegevoegde waarde.

More from our blog: