Gemeente Tilburg kiest BlueTrail voor inhuur tijdelijk personeel

Sharing is caring!

Alphen aan den Rijn, 01-12-2021

Gemeente Tilburg heeft BlueTrail als een van de elf gegunde opdrachtnemers gekozen als voorkeursleverancier voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van tijdelijk personeel schaal 9 en hoger. BlueTrail gaat aan de slag om de Gemeente Tilburg te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 januari 2022 en heeft een looptijd van 2 jaar met een optie om 2 maal één jaar te verlengen.

De Gemeente Tilburg heeft behoefte aan diverse expertises, De werkzaamheden/opdrachten zijn binnen de gemeente verdeeld in “categorieën”; Inclusieve Stad, Duurzame en Vitale Stad en Bedrijfsvoering. Historisch wordt het meest ingehuurd voor de functies van projectleider, teammanager, vakspecialist, adviseur en beleidsmedewerker. Het team van BlueTrail kijkt uit naar een mooie samenwerking waarbij Gemeente Tilburg kunnen ondersteunen door het beschikbaar stellen van en het leveren van gekwalificeerde (interim) Professionals. Bart Wille, commercieel directeur is trots dat BlueTrail is uitgekozen als voorkeursleverancier. “We zijn zeer verheugd dat we door de Gemeente Tilburg de komende jaren mogen voorzien van tijdelijk personeel. Vanuit onze expertise ben ik ervan overtuigd een waardevolle partner te kunnen zijn”.

Gemeente TilburgTilburg is een stad die zichzelf telkens opnieuw uitvindt en bekend staat als een innovatieve stad. Citaat: “We doen dat nét ietsje anders: we doen het op z’n Tilburgs! Dat betekent durven experimenteren, want alleen dan kun je echt het verschil maken. Met elkaar leren, vernieuwen en talenten inzetten op de juiste plek. De manier waarop we dat doen krijgt landelijk steeds meer erkenning. In 2019 won Tilburg als eerste gemeente ooit de titel ‘Beste overheidsorganisatie van het jaar”.

De overeenkomstHet doel van de overeenkomst is om kwalitatief goed inhuur personeel vanaf schaal 9 en hoger tegen een marktconform tarief ter beschikking te stellen voor tijdelijke opdrachten. De primaire profielen die zullen worden uitgevraagd zijn; Projectleider, Projectmanager, teammanager, en beleidsmedewerkers.

Samenwerken of zoek je zelf carrièremogelijkheden als professional?Ben je een Professional of leverancier die graag de samenwerking zoekt voor het invullen van de beste matches? Neem contact op met Jordi Tuhumena om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking op een open en transparante wijze.

Follow our trail