zoom features 2022

Deze 8 innovatieve features brengt Zoom uit in 2022

Sharing is caring!

Maak je gebruik van Zoom om virtueel met anderen te vergaderen? Hybride werken staat steeds meer centraal en verbinding is daardoor steeds belangrijker. Zoom werkt hard aan het vinden van nieuwe oplossingen om in het thuiswerken te blijven ondersteunen en om de verbinding met elkaar te blijven zoeken. Van het aanbieden van een unieke klantervaring tot het samenbrengen van fysiek gescheiden teams. In de loop van 2022 komt Zoom met nieuwe features in hun diensten om samenwerken en samenkomen met vrienden, familie, collega’s en klanten te faciliteren. Wij bespreken hieronder acht Zoom features.

Een selectie van features die Zoom in 2022 uit zal brengen:

 • Video Engagement Center
  Het Video Engagement Center is gebouwd met dezelfde cloud-first schaalbaarheid en video-architectuur die gebruikers van Zoom gewend zijn. Het is een intuïtieve, cloud-gebaseerde oplossing waarmee je experts en klanten via video met elkaar kunt verbinden en unieke klantervaringen kunt bieden, of ze zich nu in een fysieke winkel zijn of online met elkaar willen communiceren via bijvoorbeeld apps en websites.
 • Huddle weergave
  Fysiek gescheiden teams komen samen in een digitale ruimte met Huddle View. Deze functie biedt voor ieder kanaal een visualisatie van waar deelnemers zich bevinden, zodat teams een beter gevoel van saamhorigheid krijgen terwijl ze chatten en samenwerken.
 • Zoom Events Backstage
  Een ‘artiestenfoyer’ wordt virtueel met deze backstage-feature, die sprekers, panelleden en productie assistenten een gezamenlijke ruimte biedt van waaruit ze kunnen reageren op vragen en antwoorden, chats kunnen monitoren en zich kunnen mengen in discussies voordat ze zelf live gaan.
 • Zoom Whiteboard
  Dankzij Zoom Whiteboard kunnen zowel deelnemers op locatie als op afstand waar dan ook realtime samenwerken op een digitaal whiteboard – ook zonder vergadering.
 • Zoom Widget
  Om je te helpen contact te leggen met teams en workflows efficiënter te maken, is de Zoom Widget ontwikkeld. Hiermee krijg je in één oogopslag een overzicht van je meeting-agenda, kun je zien wie er al in een meeting zit, stuur je snel een chatbericht, en meer.
 • Zoom Apps voor Mobile en Webinar
  In 2021 werd Zoom Apps geïntroduceerd in de desktop client. Nu zijn ze ook beschikbaar in de mobiele app en Zoom Video Webinars. Neem je favoriete workspace toepassingen mee naar webinars of vergaderingen op je mobiele device, of verbind met anderen via interactieve games en andere apps.
 • Verbeterde vertalingen en transcripties
  Onderdeel van de planning van dit jaar is om de automatisch gegenereerde ondertiteling van Zoom uit te breiden met ondersteuning voor meerdere talen en live-vertaling toe te voegen.
 • Jumpstart
  Het bedrijf Jumpstart ontwikkelt een nieuwe tool voor applicaties die ontwikkelaars helpt die videotechnologie in hun apps nodig hebben. Na het instellen van een handvol configuratie-instellingen en het kiezen uit een aantal kant-en-klare features, branding keuzes en platformopties, genereert Jumpstart code waarmee Video SDK-functionaliteit naadloos in een bestaande app kan worden geïntegreerd.

 

Bron: Managersonline

Follow our trail