Aanbesteding De Connectie

De Connectie kiest BlueTrail als voorkeursleverancier voor de inhuur van ICT professionals

Sharing is caring!

De Connectie (gemeente Arnhem, Rheden en Renkum) heeft BlueTrail in samenwerking met Quest4 als een van de drie gegunde opdrachtnemers gekozen als voorkeursleverancier voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-professionals. BlueTrail gaat aan de slag om De Connectie te voorzien van kwalitatief hoogwaardige, tijdelijk in te zetten ICT-professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 februari 2024 en heeft een looptijd van drie jaar met een optie tot het verlengen met 1 jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 22 miljoen euro.

De Connectie heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse profielen. Het team van BlueTrail kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij zij De Connectie ondersteunen door het beschikbaar stellen en leveren van gekwalificeerde ICT-professionals.

Het winnen van deze aanbesteding is het resultaat van een fijne samenwerking tussen BlueTrail en Quest4. Beide organisaties delen hun kernwaarden. Ze bestaan al meer dan 10 jaar en zijn beide innoverend op gebied van arbeidsbemiddeling binnen de ICT. Ben Wijnants, Account Directeur van BlueTrail, is trots dat BlueTrail samen met Quest4 is gekwalificeerd als voorkeursleverancier voor de Connectie (gemeenten Arnhem, Rheden en Renkum).

“Dit is een beloning voor het team en ons als samenwerkingspartners. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waar wij onze expertise op het gebied van het (pre)selecteren en aanbieden van gekwalificeerde professionals, evenals de contractuele, administratieve- en financiële afhandeling die aan de inzet van ICT-Professionals verbonden is”.

Doelstelling van De Connectie: Met deze aanbesteding streeft de Opdrachtgever van De Connectie (gemeente Arnhem, Rheden en Renkum) naar diverse doelstellingen in het beheren van haar ICT-landschap. Momenteel wordt elke inhuurbehoefte individueel uitgevraagd, maar gezien de dynamiek en ontwikkelingen in de ICT-branche, waaronder Cloud en Datagedreven werken, is er behoefte aan een flexibele en specialistische inzet van professionals. De doelstelling de overeenkomst is;

  1. Het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardig tijdelijk personeel tegen marktconforme tarieven.
  2. Het waarborgen van flexibiliteit en gewenste inzet op het gebied van ICT.
  3. Het handhaven van controle op wet- en regelgeving en het naleven van compliance-vereisten.

Over BlueTrail

BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en jarenlange ervaring opgedaan binnen de ICT en specifiek de overheid. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengen wij een toegevoegde waarde.

Over Quest4

Quest4 helpt freelancers en werkzoekenden bij het realiseren van hun ambities. Dat doen ze door het aanbieden van uitdagende ICT-opdrachten of vast werk bij grote opdrachtgevers. Met ruim 20 jaar ervaring in detachering zijn we een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, IT- en ICT-professionals.

Follow our trail