bluetrail voorkeursleverancier gemeente maastricht 1

BlueTrail wordt komende jaren voorkeursleverancier bij Gemeente Maastricht

Met trots kunnen wij mededelen dat o.a. BlueTrail, naar aanleiding van een aanbestedingsprocedure, door Gemeente Maastricht geselecteerd is om de komende jaren als voorkeursleverancier de Gemeente te voorzien van tijdelijke inhuurkrachten. De focus ligt op brede advisering bij informatievoorziening – vraagstukken naast projectleiding en ondersteuning binnen projecten.

Het betreft een raamovereenkomst voor de inhuur van medewerkers met betrekking tot het werkveld ICT-diensten en ICT gerelateerde diensten. Het gaat om medewerkers van de geselecteerde opdrachtnemers die bij de opdrachtgever op tijdelijke basis gedetacheerd kunnen worden. De Gemeente Maastricht was uitdrukkelijk op zoek naar opdrachtnemers die kritisch en bewogen kunnen meewerken en meedenken op het gebied van ICT om de opgedragen werkzaamheden zo efficiënt en probleemloos mogelijk te realiseren en daarbij te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Tactische ICT functies:
Hierin zit een breed scala aan activiteiten op tactisch niveau. De focus ligt op brede advisering bij informatievoorziening – vraagstukken naast projectleiding en ondersteuning binnen projecten. Functies die worden uitgevraagd zijn op het gebied van DIM, Projectleider (gegevensmanagement) en techniek.

“Wij zijn trots dat we de komende jaren onze expertise mogen inzetten binnen de Gemeente Maastricht.
Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige IT-interim professionals is BlueTrail met haar partners uitstekend in staat om Gemeente Maastricht te voorzien van passende hoogstaande ICT-professionals. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Gemeente Maastricht voor ons heeft gekozen als voorkeursleverancier en zien de samenwerking met het volste vertrouwen tegemoet.
” aldus Bart Wille, Commercieel Directeur bij BlueTrail.

Looptijd
De gunning is officieel aan BlueTrail verleend per 25 juni 2021. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een optie tot verlenging van een jaar.

————–
Carrièremogelijkheden binnen de Gemeente Maastricht als ICT professional of samenwerkingspartner?
Ben je een ICT Professional of leverancier die graag de samenwerking zoekt voor het invullen van de beste matches? Neem zeker contact op met Jordi Tuhumena om de mogelijkheden te bespreken.

More from our blog: