bluetrail voorkeursleverancier gemeente apeldoorn

BlueTrail wordt komende jaren voorkeursleverancier bij Gemeente Apeldoorn

Sharing is caring!

Nog meer mooi nieuws! Met trots kunnen wij mededelen dat o.a. BlueTrail, naar aanleiding van een aanbestedingsprocedure, door Gemeente Apeldoorn geselecteerd is om de komende jaren als voorkeursleverancier de Gemeente te voorzien van tijdelijke inhuurkrachten. BlueTrail is één van de leveranciers de komende jaren Gemeente Apeldoorn mag voorzien in de inhuur van Gegevensspecialisten.

De Gegevensspecialist zorgt voor het bijhouden en beheren van basisregistraties zoals de BGT, BAG en Gemeentekadaster. Dit met een scherpe focus op datakwaliteit door onder meer het toepassen van de mutatiedetectie en het verwerken van de gegevens. De Gegevensspecialist beheert en bewerkt digitale bestanden en systemen met kennis van NedGraphics en Microstation, Geocad, Kadaster Online en GouwBAG.

Wij zijn trots dat we de komende jaren samen met de betrokken partner onze expertise mogen inzetten binnen de Gemeente Apeldoorn. Met onze ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige Gegevenspecialisten is BlueTrail met haar partners uitstekend in staat om Gemeente Apeldoorn te voorzien van passende hoogstaande interim professionals. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Looptijd
De gunning is officieel aan BlueTrail verleend per 8 juli 2021. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een optie tot verlenging van een jaar.

Carrièremogelijkheden als professional gegevensspecialist binnen de Gemeente Apeldoorn of samenwerkingspartner?
Ben je een ICT Professional of leverancier die graag de samenwerking zoekt voor het invullen van de beste matches? Neem zeker contact op met Jordi Tuhumena om de mogelijkheden te bespreken.

Follow our trail