bluetrail_actief_rijksoverheid

BlueTrail is actiever dan ooit tevoren binnen de (rijks)overheid

Sharing is caring!

BlueTrail heeft in de afgelopen periode stevige investeringen gedaan om voor jullie als professionals een breder aanbod te kunnen bieden in de diversiteit van interim / ZZP opdrachten. Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Samengevat: betrokken, betrouwbaar en transparant. We dekken nu het grootste gedeelte van alle interim / ZZP opdrachten binnen de rijksoverheid af en hier zijn we trots op. Onlangs zijn we officieel leverancier geworden van het Ministere van Binnenlandse Zaken als ook het Ministerie van Justitie en Veiligheid voor alle ICT opdrachten. Daarnaast zijn we trots dat BlueTrail leverancier geworden is van Tribuut Belastingcentrum waar we onlangs de aanbesteding hebben gewonnen voor invorderingsmedewerkers.

De vier belangrijkste sectoren waar we nu actief zijn en volledig afdekken:

  • Ministeries en ondersteunende diensten
  • Gemeentes (heel Nederland)
  • Provincies
  • Waterschappen / Omgevingsdiensten.

Samengevat vinden jullie bij ons nu gemiddeld 120 nieuwe vacatures per week. Alle actuele vacatures vind je op onze vacature overzicht.

Ben jij een ICT-professional, ZZP’er of freelancer en (binnenkort) op zoek naar een nieuwe opdracht? Lees dan snel verder want er zijn veel nieuwe opdrachten beschikbaar voor ervaren professionals.

Ben je (binnenkort) op zoek naar een nieuwe (ICT) opdracht als ZZP’er of freelancer en wil je graag werken bij de Rijksoverheid? Zorg dat je als eerste opvalt als we gaan starten met de selecties. Dat doe je zo:

  • Upload je up-to-date cv in onze database zodat je meegenomen kan worden in de eerste selecties wanneer we op zoek gaan naar geschikte professionals.
  • Meld je ook aan voor onze Job Alert en ontvang voor jou relevante opdrachten in je mailbox, waar je direct op kunt reageren.
  • Plan een afspraak met een van onze resource consultants voor een vrijblijvende kennismaking zodat we proactief kunnen bekijken wat voor opdrachten er beschikbaar zijn / komen of om te sparren over de mogelijkheden.

De afgelopen jaren zien we ons slagingspercentage per kwartaal stijgen door de juiste focus en kennis van de opdrachtgevers. Dit is het resultaat van de ludieke manier van aanbieden, ons te blijven focussen op kwaliteit en proberen te voldoen aan de vraag achter de vraag.  Daarnaast proberen we ook met jou de beste cultuurmatch te maken zodat we maximaal inzetten op continuïteit. Heb je verder vragen neem dan zeker contact op met ons op telefoonnummer +31 172 618 722!

Follow our trail