BlueTrail Teamfoto

BlueTrail incentive reis Marrakesh

April 2023 | Met het hele team naar Marrakesh. Onze incentive reis was werkelijk een magische ervaring! Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we ondergedompeld in een betoverende mix van cultuur, avontuur en feestelijkheid.

De reis begon met een onvergetelijke eerste avond, waar we genoten van een heerlijk diner met een verbluffende vuurshow en buikdanseressen. De levendige muziek en kleurrijke optredens zorgden meteen voor een feestelijke sfeer.

Een hoogtepunt van onze reis was de adembenemende luchtballonvaart bij zonsopgang. Zwevend boven de uitgestrekte landschappen van Marrakesh werden we getrakteerd op een panoramisch uitzicht dat onze adem benam. Het was een magisch moment waarop we de schoonheid van de stad en het omringende landschap vanuit de lucht konden ervaren.

We verkenden ook de oude medina, een doolhof van smalle steegjes en bruisende markten. Hier konden we ons onderdompelen in de bruisende sfeer en de rijke geuren en kleuren van lokale specerijen en ambachtelijke producten ontdekken. Ook namen we deel aan een pottery workshop, waar we onze creatieve talenten konden verkennen en zelf keramische kunstwerken konden maken.

Fotocollage Marrakesh

Onze avontuurlijke geest werd bevredigd tijdens de Jeeptour door de bergen en de woestijn. We doorkruisten ruige terreinen en werden beloond met adembenemende uitzichten op de majestueuze bergen en eindeloze woestijnlandschappen. Onderweg maakten we een bijzondere stop bij een lokale Berber familie, waar we getuige mochten zijn van een traditionele theeceremonie. Het was een bijzondere gelegenheid om de gastvrijheid van de Berbercultuur te ervaren en te leren over hun eeuwenoude tradities.


In het hart van de Agafay woestijn brachten we een onvergetelijke nacht door in een tentenkamp. Omringd door de serene schoonheid van de woestijn, werden we getrakteerd op een exclusieve “Evening in White”. In witte kleding genoten we van een heerlijk diner en genoten we van shows met lokale dans en muziek. Na het diner werd de woestijn omgetoverd tot onze eigen privé feestlocatie, waar we dansten en feest vierden tot in de vroege uurtjes.

Als afsluiting van onze reis bezochten we een charmant bergdorpje. We werden hartelijk verwelkomd door de lokale gemeenschap en kregen de kans om hun traditionele levensstijl en ambachten te ervaren. Het was een waardevolle ontmoeting die ons een dieper inzicht gaf in de rijke cultuur van de regio.

Onze incentive reis naar Marrakesh was een wervelwind van opwindende ervaringen, betoverende landschappen en buitengewone gastvrijheid. Het was een reis die onze zintuigen prikkelde, onze geest verruimde en ons liet genieten van de magie van Marokko. We keerden terug met onvergetelijke herinneringen en een diepere waardering voor deze prachtige bestemming.

More from our blog: