bluemesa wordt bluetrail

BlueTrail Group versterkt haar marktpositie door overname van BlueMesa

Alphen aan den Rijn, 06-12-2021

BlueTrail maakt vandaag de overname van BlueMesa bekend

BlueTrail neemt alle activiteiten van BlueMesa over. Dankzij de overname versterkt BlueTrail haar activiteiten binnen de detacheringsmarkt en breidt hiermee haar activiteiten verder uit met het detacheren van eigen ICT professionals waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de groeiambitie van BlueTrail. Daarbij speelt het in op de steeds grotere vraag naar gespecialiseerde ICT profielen in het hogere segment. BlueMesa zal volledig worden geïntegreerd in de BlueTrail Group.

Bart Wille, directeur van BlueTrail, is trots met deze stap. “Met deze strategische zet versterken wij onze marktpositie en zijn we in staat beter in te spelen op de steeds grotere vraag naar eigen ICT professionals. Daarnaast biedt het ons de ruimte om onze identiteit, cultuur en kwaliteiten te behouden en verder uit te dragen. We versterken elkaar met kennis, visie, oplossingen en capaciteit. Wij geloven net als BlueMesa in focus en zetten stevig in op partnerships. Ik kijk er erg naar uit om de nieuwe collega’s van BlueMesa te leren kennen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.” BlueMesa zal volledig worden geïntegreerd in Bluetrail.

Dave du Croix, directeur van BlueMesa, ziet een versnelling in de uitvoering van de strategie. Uitbreiding van de diensten en groei van en met professionals. “Ons beider DNA heeft overeenkomsten. We zijn realistisch, betrouwbaar, open en resultaatgericht. Samen delen we onze passie en focus met onze collega’s, opdrachtgevers en professionals. Een uitstekende basis voor de volgende fase in het versterken van de dienstverlening en de marktpositie. Met als hoogste doel het beste in mensen naar boven te halen.”

Over BlueMesa
BlueMesa is gespecialiseerd in het professionaliseren van ICT en HR. Het in Delft gevestigde bedrijf is sinds 16 jaar actief in de detachering en werving van ICT-professionals en actief in HR-consultancy trajecten voor teams en individuele professionals. Onze visie is het beste in mensen naar boven te halen. Collega’s die met overtuiging, zelfvertrouwen en passie hun werk doen. “We’re different and we prove it”.

Over BlueTrail
BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en ervaring opgedaan binnen de overheid. Derhalve vervult BlueTrail verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden: onder andere ICT, (project/programma) management, (beleids)advies en informatievoorziening. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van onze professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door de transparante handelswijze en het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengen wij een toegevoegde waarde.

 

—-
Het officiële persbericht is hier te downloaden.

More from our blog: