BlueTrail neemt DKTP IT over

BlueTrail Group neemt DKTP informatie technologie over

Alphen aan den Rijn, 28-11-2022

Met ingang van 1 januari 2023 neemt BlueMesa (onderdeel van de BlueTrail Group) alle vaste professionals van DKTP informatie technologie over.

Op 1 januari 1998 is DKTP (Detachering, Kennis, Technologie en Personeel) opgericht. Wat begon als IT-detacheringsbedrijf voor netwerk- en systeembeheerders is inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch testbedrijf in Nederland. DKTP detacheert ICT-personeel aan bedrijven en organisaties en is voornamelijk actief binnen de (semi) overheid. Daarbij is een goede match tussen een bedrijf of organisatie en de medewerkers het hoogste doel.

Bart Wille, directeur van BlueTrail, is trots met deze stap. “Met deze strategische zet versterken wij onze marktpositie en zijn we in staat beter in te spelen op de steeds grotere vraag naar eigen ICT professionals. De kernwaarden van DKTP sluiten naadloos aan bij BlueMesa. We versterken elkaar op kennis, visie, oplossingen en capaciteit. Wij geloven net als DKTP in focus en zetten stevig in op de ontwikkeling van medewerkers. Ik kijk er erg naar uit om de nieuwe collega’s van DKTP te leren kennen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Jaap van der Zwan, bestuurder van DKTP, ziet nieuwe kansen voor de medewerkers. “Na het overlijden van de oprichter van DKTP, Seddy Bouzebiba is er primair aandacht geweest voor het personeel van DKTP. Na een bezinningsperiode is weloverwogen besloten om de activiteiten onder te brengen bij BlueMesa. DKTP heeft medewerkers altijd gestimuleerd zich te blijven ontwikkelen en mooie opdrachten te vervullen. Die mogelijkheden werden bij DKTP steeds kleiner. BlueMesa biedt het perspectief waarmee de medewerkers verder kunnen groeien”.

Over BlueTrail Group

BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en ervaring opgedaan binnen de overheid. Derhalve vervult BlueTrail verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden, onder andere ICT, (project/programma) management, (beleids)advies en informatievoorziening. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van onze professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door de handelswijze en het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengen wij een toegevoegde waarde.

More from our blog: