Bluetrail
Bluetrail

Young Professionals

Ben je (net) afgestudeerd en ambieer je een carrière als freelancer of ZZP’er? Dan zit je bij BlueTrail goed! Wij zijn een jong en dynamisch detacheringbureau binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers.

BlueTrail is een organisatie waarbij persoonlijke benadering, transparantie en plezier hoog in het vaandel staat. Onze recruiters helpen jou niet alleen aan een leuke en uitdagende opdracht, ze geven je ook de nodige know-how die je kunt toepassen in je functie. En dat houdt niet op nadat je een opdracht hebt gescoord! Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid.

Wij kijken verder dan jouw CV, wij kijken ook naar jou als persoon. Wij kijken of er een match is tussen een young professional en de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. Wij beschouwen de door ons ingezette professionals dan ook als een visitekaartje voor ons bedrijf.Naast freelancers en ZZP’ers die wij extern inzetten, zijn wij ook altijd op zoek naar enthousiaste collega’s! BlueTrail is een sterk groeiend bedrijf in Alphen aan den Rijn met een jong team. Wil jij een kickstart in jouw carrière en zie jij het wel zitten om bijvoorbeeld als Junior Recruiter aan de slag te gaan? Bekijk dan onze interne vacatures! ONZE VACATURES
Young Professionals  interne vacatures

Always on track
to the perfect match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.