Bluetrail
Let's make the perfect match!
Bluetrail
Let's make the perfect match!

Waarom BlueTrail?

De detacheringsmarkt is een zeer beweeglijke markt. Deze markt bestaat uit zeer veel kleine partijen, een behoorlijk aantal middelgrote leveranciers en ook een aantal grotere spelers, allen met een grote en in de regel gezonde concurrentie. Uiteindelijk is het de kunst om je als detacheringsbureau te onderscheiden. BlueTrail streeft dit duidelijk na middels een team van recruitment professionals die een sterk persoonlijke benadering hanteren. Volledige transparantie in alle opzichten staat bij ons voorop. Vanzelfsprekend staat de professionaliteit en vakkennis van onze consultants altijd voorop. Ook de gedegen en gedetailleerde vorm van aanbieden vormen samen met eerder genoemde aspecten de basis voor ons succes en zijn in de regel ook ons onderscheidend vermogen.

Onze procedure

Het proces van de werving & selectie van deze opdrachten binnen de detachering wordt professioneel en volledig naar wens van de opdrachtgever ingevuld. Een standaard procedure bevat de volgende stappen:

Opstellen van de aanvraag/vacature
BlueTrail stelt aan de hand van de beschikbaar gestelde informatie een aanvraag incl. een uitgebreid functieprofiel op. De informatie/input voor deze aanvragen wordt in de regel door de opdrachtgever aangeleverd en wordt vervolgens gepubliceerd.

Benaderen van mogelijke kandidaten
BlueTrail voert op basis van de aanvraag een match uit binnen de eigen database van ca. 20.000 professionals en benadert actief mogelijke kandidaten. Ook wordt er gebruik gemaakt van andere websites gerelateerd aan de markt. Ook reageren veel kandidaten op onze website die dan hun interesse in de vacature tonen.

Selectieronde en bemiddeling
Met de geselecteerde kandidaten wordt door ons contact gezocht en een uitgebreid persoonlijk gesprek gevoerd waarbij onze unieke werkwijze doorgenomen wordt. Ook worden er dan meteen afspraken gemaakt en wordt alles per mail vastgelegd om mogelijke misverstanden te voorkomen. Transparantie en duidelijkheid is immers één van onze speerpunten. Vanzelfsprekend wordt ook het Curriculum Vitae van de betreffende kandidaat doorgenomen. Daarnaast wordt uitvoerig ingegaan op de wensen en ambities van de kandidaat. Belangrijk is ook dat alle criteria (eisen en wensen) vanuit de klant van BlueTrail goed doorgenomen/besproken worden met de kandidaat en deze worden ook gemaild bij de verdere bemiddeling.

Voorstellen van de geselecteerde kandidaten
De kandidaat die het beste aansluit bij het (competentie-)profiel en de cultuur van de opdrachtgever, stellen wij bij de eindklant voor met 1) CV, 2) een uitgebreide motivatie en 3) een gedetailleerde uitwerking van de gestelde criteria.

Begeleiding bij een intakegesprek
Indien de kandidaten die wij hebben voorgesteld worden uitgenodigd, zullen wij de daaropvolgende procedure intensief begeleiden. Hieraan zal altijd een pre-intake (voorbereidend gesprek) vooraf gaan ter voorbereiding en met het doel om de slagingskans zo groot mogelijk te maken.

Nazorg
Indien de door ons voorgestelde kandidaat bij de opdrachtgever gaat beginnen, dan begeleiden wij dat. Enerzijds zal de Backoffice van BlueTrail het contractueel van A tot Z begeleiden en afwikkelen en anderzijds zal er door de recruiter ook regelmatig met de kandidaat contact zijn om te bespreken of alles naar wens verloopt. Belangrijk is uiteraard dat blijkt dat door alle partijen de juiste keuze is gemaakt. Hierdoor zijn wij uiteraard ook in staat om bij vervolgopdrachten nog beter maatwerk te leveren.

Ben je benieuwd?
Dagelijks bemiddelen wij kandidaten in uiteenlopende sectoren en specialismen.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat BlueTrail voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!


Contact
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.