Bluetrail
Bluetrail

Verzekeringsadvies Freelance / ZZP


Als freelancer of zelfstandige zonder personeel (ZZP) loop je allerlei financiële risico's die de continuïteit van de onderneming en het welzijn van jou als ondernemer in gevaar kunnen brengen.

BlueTrail werkt met veel freelancers en ZZP-ers samen. Uiteraard is het jouw eigen verantwoordelijkheid om de financiële risico's die jij loopt te overzien en daar waar nodig zelf maatregelen voor te treffen.

Wij, als opdrachtgever, vinden het van belang om onze betrokkenheid te tonen en jou hierbij te faciliteren. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met de Westeinder Adviesgroep. Dit is een onafhankelijk financieel dienstverlener met vestigingen in Aalsmeer en Zoetermeer. Zij adviseren dagelijks vele ondernemers op het gebied van verzekering gerelateerde oplossingen. 

Je ontvangt van de specialist van de Westeinder Adviesgroep een Persoonlijk Risicoanalyse Rapport met hierin een helder overzicht van jouw financiële risico's. Het rapport ontvang je gratis en zonder enige verplichting.

Voor meer informatie over de samenwerking, de door ons gemaakte afspraken en het Persoonlijk Risicoanalyse Rapport kan je via de link naar de website van de Westeinder Adviesgroep of via e-mail contact opnemen met Tim Zieren.

www.westeinder.nl
t.zieren@westeinder.nl


Always on track
to the perfect match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.