Verkeerskundig Adviseur 24 u p/w

Amersfoort is als stad volop in ontwikkeling. Met een verstedelijkingsambitie van 10.000-14.000 woningen richting 2040 groeit de stad hard. Deze groei vindt voornamelijk binnenstedelijk plaats. Door het grote aantal projecten dat loopt, en de gewenste snelheid in realisatie, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team Mobiliteit. 
Als verkeerskundig adviseur draag je onder andere bij aan de versnelling van de vele (inbreidings)projecten in de stad. In projectteams werk je samen met collega's van andere disciplines en zorg jij voor advisering over verkeersveiligheid/-ontsluiting, parkeren en de (nieuwe) weginrichting/de aansluiting op de bestaande omgeving. 
Daarnaast zal een deel van het werk bestaan uit diverse werkzaamheden, waaronder het verbeteren van de bereikbaarheid voor fiets en voetganger, het verder brengen van mobiliteitshubs, enz. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor deze opdracht:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in relevante richting (verkeerskunde).
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante recente werkervaring in 50.000+ gemeente.
Wensen voor deze opdracht:

  • Je hebt recente relevante ervaring bij 100.000+ gemeente met een (binnenstedelijke) verstedelijkingsopgave.
  • Je hebt ervaring met inbreidingsprojecten.
  • Je hebt kennis van de stad Amersfoort en de opgaven waarvoor zij staat.
Gewenste competenties:

Je hebt HBO werk-/denkniveau en je bent een deskundige en prettige gesprekspartner voor collega's, inwoners en projectontwikkelaars. Je communiceert mondeling en schriftelijk goed en je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht. Je voelt je thuis in complexe opgaven en je denkt in kansen. In je advisering heb je oog voor de korte, de middellange en de lange termijn. Je bent flexibel en proactief in je advisering. Samenwerking en integraliteit zijn voor jou kernwaarden.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2023-05104
Omgeving: Amersfoort
Startdatum: 1 november 2023
Einddatum: 1 november 2024
Optie op verlenging: ja, 2x 6 maanden
Aantal uur per week: 24
Intakegesprek: 25 oktober 2023
Sluitingsdatum: vrijdag 6 oktober 2023 om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdracht gerelateerde motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.

Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match