Vergunningverlener Project Actualisatie Horecavergunningen 24 u p/w

Wij zijn voor het team Toezicht, Handhaving en Veiligheid van de Werkmaatschappij 8KTD, op zoek naar een vergunningverlener voor het opzetten van een actualisatieproject. 
De Vergunningverlener Project Actualisatie Horecavergunningen heeft als taak de horecavergunningen voor sportverenigingen en buurthuizen in gemeente Tytsjerksteradiel te controleren en indien nodig te actualiseren. Indien dit voorspoedig verloopt overwegen wij om het project verder uit te breiden.

Voor deze functie zoeken wij een een professional met (ruime) werkervaring binnen het vakgebied die dit project voor ons kan uitvoeren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de opgedane ervaring in een goed vergelijkbare functie is. 
Als Vergunningverlener ben je klant- en resultaatgericht, je bent in staat opdrachten zelfstandig dan wel in teamverband uit te voeren.
Daarnaast ben je doortastend, communiceer je goed en weet je met weerstand om te gaan. Je kunt de verenigingen uitleggen wat je precies doet en weet de regelgeving op een begrijpelijke manier over te brengen. Tenslotte ben je analytisch sterk.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor de opdracht:

  • Je bent in het bezit van een passende Mbo of Hbo opleiding of heeft Hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt relevante ervaring in een vergelijkbare functie bij een vergelijkbare overheidsorganisatie.
  • Je hebt een positieve houding ten opzichte van de Friese taal waarbij passieve beheersing van de Friese taal een pre is.
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt werkervaring in vergelijkbare functie.
  • Je hebt werkervaring bij een gemeente.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2024-03339
Locatie: Burgum
Startdatum: 17 juni 2024
Einddatum: 31 december 2024
Gesprekken: woensdagmorgen 5 juni
Optie op verlenging: ja
Aantal uur per week: 24
Sluitingsdatum: vrijdag 24 mei om 17.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.

Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match