Technisch Beheerder Digital Twin-softwaresuite

Met onze digital twin-softwaresuite is het voor overheden mogelijk om steden effectiever te plannen. Een interactief instrument om steden leefbaar te maken én te houden. Nu is het tijd om dit product beschikbaar te maken voor partijen in het bedrijfsleven, zodat nog meer overheden hier gebruik van kunnen maken. Hier ga jij als technisch beheerder bij helpen. 

Het project waar je aan meewerkt, heeft alles te maken met het miljoenenproject Digital Twins Dutch Metropolitan Innovations (DMI) van het Nationaal Groeifonds. Dit richt zich op de aanleg van digitale infrastructuur voor het delen en gebruiken van data voor mobiliteitsvernieuwing en slimme, duurzame verstedelijking. Onze digital twin-softwaresuite staat hierin centraal. Jij zorgt er als technisch beheerder voor dat alle ontwikkelaars ondersteund worden in de ontwikkeling van de software en dat partijen die met onze toolsuite werken, hier ook écht mee kunnen werken. Denk hierbij aan alles rondom het beheer en onderhouden van de toolsuit en bijbehorende repository, inclusief de ondersteunende hardware.

Je gaat aan de slag in een splinternieuw team waar je nauw samenwerkt met de lead developer. Hoe jullie pad er de komende vier jaar precies uitziet? Dat ligt nog niet vast. Belangrijk is dat jij er als technisch beheerder voor zorgt dat onze toolsuite tegen die tijd voor verschillende partijen beschikbaar is. Een uitdagende baan waarin je veel voor Nederland kunt betekenen!

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij hebt verstand van development en het automatiseren van processen. Van het schakelen tussen verschillende technologieën krijg je energie. Je bent scherp op mogelijke risico’s, communiceert helder met gebruikers en je teamleden en je weet wensen te vertalen naar oplossingen. Wat je verder meebrengt: 

  •  HBO werk- en denkniveau.
  •  Ervaring met GitLab. 
  •  Ervaring met systeembeheer. 
  •  Ervaring met mixed platforms (Microsoft en Linux).

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2023-02486
Omgeving: Den Haag
Startdatum: 1 juli 2023
Einddatum: 30 juni 2024
Optie op verlenging: onbekend
Aantal uur per week: 40
Intakegesprek: nader te bepalen
Sluitingsdatum: vrijdag 16 juni 2023 om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.