Senior HR Adviseur

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie. 

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

Opdracht
Als HR-adviseur ben je zowel partner in crime als sparringpartner van onze managers, waar het gaat om een doeltreffende, vernieuwende en eerlijke inzet van de factor arbeid in onze organisatie. Je bent een echte allrounder op het vakgebied en beweegt door de hele organisatie; zo zie en hoor je lekker veel en weet je precies wat er in de organisatie speelt. Je hebt nauw contact met de managers uit jouw domein en verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Voordat je aan de slag gaat, onderzoek je de vraag achter de vraag, zodat je goed kan inschatten op welke manier je de managers het beste kunt ondersteunen en adviseren. Samen met je HR-collega’s werk je aan de (door)ontwikkeling en realisatie van onze HR-strategie, de basis op orde brengen en aan het continu verbeteren van onze HR processen- en dienstverlening.

Ruime ervaring als allround HR-adviseur (HBO/WO werk- en denkniveau), met daarbij ook advisering op strategische vraagstukken en organisatieontwikkeling, is wat we hard nodig hebben. Je bent een inspirerende collega die enthousiast en gedreven meebouwt aan de positie en het imago van het team HRO. Je zoekt de verbinding. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het management. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende procedures, hebt gevoel voor verhoudingen en beschikt over organisatiesensitiviteit. Je bent vinding- en initiatiefrijk, klant- en resultaatgericht en je anticipeert op ontwikkelingen. Je bent in staat te overtuigen, werkt planmatig en bent communicatief sterk. Je werkt graag op basis van resultaatafspraken en komt jouw afspraken na.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij deze opdracht

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO Bachelor niveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als HR adviseur in de publieke sector.
Wensen bij deze opdracht
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van HR/personeelsmanagement.
  • Je hebt ruim 5 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HR adviseur in de publieke sector.
  • Je hebt kennis van en werkervaring met CAO provincies.
  • Je hebt werkervaring op het gebied van organisatie ontwikkeling.
Competenties
  • Je bent een verbinder, bent een stevige gesprekspartner op verschillende niveaus, uitstekende communicatieve eigenschappen.

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2024-03323
Omgeving: Utrecht
Startdatum: z.s.m.
Duur: 6 maanden
Optie op verlenging: Ja, 2x 6 maanden
Aantal uur per week: 32-40
Intakegesprek: woensdag 29 mei 2024 tussen 09.00 uur en 12.40 uur
Sluitingsdatum: Woensdag 22 mei om 9.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie. 
 
Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces. 
 
Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match