Senior Communicatieadviseur 24 – 28 uur per week

GGD GHOR Nederland is dé belangenbehartiger voor de publieke gezondheid en veiligheid in Nederland. We werken aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van gezondheidspreventie en veiligheid. Daarvoor bundelen wij de krachten van onze leden, de 25 GGD’en en GHOR bureaus van Nederland, met al hun professionals. In totaal werken we met ruim 100 collega’s bij GGD GHOR Nederland. De standplaats is Utrecht. Het team Communicatie & Public Affairs telt tien medewerkers. Zij spelen een belangrijke rol in de positionering van de vereniging, in de ondersteuning en begeleiding van projecten en in het op de kaart zetten van publieke gezondheid en veiligheid.

Wat houdt de functie in?
Als senior communicatieadviseur binnen GGD GHOR Nederland ben je sparringpartner voor collega’s, leidinggevenden en directie van de organisatie en waar nodig voor de leden. Je adviseert, ondersteunt en begeleidt hen bij positionerings- en communicatievraagstukken. Je ziet waar communicatieve ondersteuning nodig is en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast treed je op als persvoorlichter en bied je ondersteuning bij de woordvoering door met name de voorzitter.
Op dit moment heeft GGD GHOR Nederland ook een groot communicatieteam dat zich richt op de bestrijding van het coronavirus. Hoewel je ook met dit team nauw samenwerkt, kom je in het team dat zich bezig houdt met de reguliere GGD GHOR thema’s als preventie, (jeugd)gezondheidzorg en alles wat te maken heeft met een gezonde en veilige leefomgeving.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je bent een ervaren senior communicatieadviseur met WO werk- en denkniveau en een aantoonbaar trackrecord in een bestuurlijk complexe omgeving. 
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Competenties:
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, bent analytisch sterk en hebt het vermogen relevante ontwikkelingen te herkennen in het maatschappelijk debat.
  • Je bent proactief, creatief, overtuigend en enthousiasmerend.

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2022-04298
Omgeving: Utrecht
Startdatum: 1 september 2022
Einddatum: 31 december 2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24-28
Intakegesprek: Nog niet bekend
Sluitingsdatum: 22 augustus 2022

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.