Salarisadministrateur

De afdeling HRM ondersteunt het management van Albeda bij de uitvoering van haar personeel- en organisatiebeleid. Als Specialist HR PSA kom je te werken in het team HR-Services, je vormt samen met drie collega's de salarisadministratie en werkt nauw samen met de personeelsadministratie.

Wat ga je doen?
Als salarisadministrateur draag je de verantwoordelijkheid voor een nauwkeurige, tijdige en volledige verwerking van salarisadministratie, inclusief standaardtaken zoals salarisbetaling en meer gespecialiseerde, complexe eindproducten. Dit omvat het beheer van de volledige verloning, waaronder loonaangifte, journaalposten en het oplossen van eventuele discrepanties.

Je voert salaris gerelateerde analyses uit, zowel op vaste momenten als op verzoek, en handelt alle taken af die binnen een salarisadministratie vallen, zoals loonbeslagen, salarismutaties, pensioenadministratie, inhoudingen en afdrachten van sociale premies, loonheffingen, verzekeringen en reiskosten.

Een proactieve houding is vereist om nieuwe wetten, regels en ontwikkelingen te signaleren en deze te vertalen naar de impact op salarisbetalingen, waarbij je indien nodig uitleg kunt geven over de consequenties. Je fungeert als vraagbaak voor collega's op jouw vakgebied en beantwoordt vragen van medewerkers en leidinggevenden over salariskwesties. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor deze opdracht

  • Je beschikt over MBO 4+-niveau en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur.
  • Je hebt kennis van en ervaring met AFAS.
  • Je hebt inhoudelijke kennis van de CAO Mbo.
  • Je bent in het bezit van een PDL diploma.
Wensen voor deze opdracht
  • Je hebt ervaring met TOPDesk.
  • Je bent in het bezit van VPS.
Competenties
Je bent iemand die zich kan vastbijten in (complexe) vraagstukken en hebt een proactieve werkhouding. Ook kan je goed samenwerken en kan je je flexibel opstellen indien nodig. Je kan soepel opereren in een grote (en soms complexe) organisatie. Ook ben jij natuurlijk een gezellige collega, want er wordt naast hard gewerkt ook veel gelachen op de afdeling!

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2024-03419
Omgeving: Rotterdam
Startdatum: 3 juni 2024
Einddatum: 
Optie op verlenging: 
Aantal uur per week: 32-40
Intakegesprek: Maandag 27 mei
Sluitingsdatum: Woensdag 22 mei om 14.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur ons je CV met een korte opdracht gerelateerde motivatie.
 
Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.
 
Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match