Projectvoorbereider Verkeer 24-36 u p/w

Als Projectvoorbereider Verkeer bij de gemeente Utrecht ben je werkzaam bij het team Verkeer van de vakgroep Stedelijke Omgeving. De groep Stedelijke Omgeving is onderdeel van de afdeling Stadsingenieurs: het interne ontwerp- en ingenieursbureau van onze gemeente. We houden ons bezig met de unieke combinatie van kennis én techniek van en voor de stad. Onze belangrijkste taak is het leveren van (ruimtelijke) expertise voor projecten gericht op duurzame ontwikkeling, inrichting en groot onderhoud van de openbare ruimte. Zowel onder- als bovengronds.

Dit is je werk

  • Je werkt samen met de adviseurs verkeer en andere deskundigen van de gemeente aan inrichtingsplannen voor de openbare ruimte;
  • Je maakt schets-, functionele, voorlopige en definitieve ontwerpen van bijv. (fiets)straten, kruisingen en verkeersmaatregelen;
  • Ontwerpen maak je in Microstation.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (op het gebied van verkeer).
Wensen bij de opdracht:

  • Je kunt twee voorbeelden noemen van in door jou opgestelde ontwerpen.
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen met Microstation of AutoCAD.
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring met het maken van verkeerskundige ontwerpen.

Wat krijg je er voor terug?

OpdrachtspecificatiesReferentienummer: 2024-03412
Omgeving: Utrecht
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 1 juli 2025
Gesprekken: Gesprekken zijn gepland in de week van 27 mei of de week erna. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.
Optie op verlenging: met mogelijke opties tot verlenging
Aantal uur per week: 24 - 36
Sluitingsdatum: vrijdag 24 mei om 14.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match