Projectmedewerker PMB

Waar ben jij van?
Jij bent van het plannen, organiseren en het bewaken van de voortgang. Jij krijgt er energie van als de projecten mede door jouw oog voor detail en inzet zo efficient en effectief mogelijk verlopen. Je vindt het dan ook leuk om je team zo goed mogelijk te ontzorgen.

Jouw functie
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle administratieve en facilitaire zaken. Een zelfstandige rol waarbij je ondersteunende en secretariële werkzaamheden verricht ten behoeve van het project. Voor de projectmanager(s) ben je een echte “ontzorger”. Jij bent een spin in het web en kan verschillende werkzaamheden uitvoeren. Jij bent flexibel ingesteld en kan snel schakelen.

Naast facilitaire (basis)werkzaamheden, zoals het bijhouden van de (complexe) agenda’s en het boeken van vergaderzalen, ondersteun je de projectmanager bij de planning en het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Hoe groter een project, des te complexer de processen zijn. Des te belangrijker dat de communicatie en coördinatie binnen het project goed geregeld is. Je verzorgt o.a. de coördinatie van de agenda, verslaglegging d.m.v. notulen en je bewaakt de voortgang op de acties. Hiernaast ben jij ook bereid om ad-hoc ”spoedzaken” op te pakken of te helpen met de organisatie van bijvoorbeeld participatiebijeenkomsten, teamactiviteiten en borrels.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op MBO4 niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als projectmedewerker met ondersteunende werkzaamheden of een secretariële achtergrond opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met notuleren in een projectteam.
  • Je hebt ervaring met agendabeheer.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Microsoft Officeprogramma’s (Excel, Word, Outlook en MS-teams).
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt ervaring met RSPW.
  • Je hebt ervaring met Prince2.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met werken bij een gemeentelijke organisatie met meer dan 100.000 inwoners.
  • Je hebt ervaring met Oracle en/of One Drive.
Competenties:

Als resultaatgerichte projectmedewerker weet jij wat nodig is om je team optimaal te ontzorgen en ondersteunen, in zowel een faciliterende als een actieve rol. Je bent initiatiefrijk, komt uit jezelf met voorstellen en ideeën en onderneemt actie waar nodig. Je zoekt proactief naar praktische verbeteringsmogelijkheden. Werken in projectmanagement betekent dat je planmatig en accuraat te werk gaat. Je stelt je flexibel op en past je eigen handelen aan bij te verwachten afwijkende resultaten. Je werkt zelfstandig aan het zorgvuldig en met grote precisie uitvoeren van taken. Je levert tijdig het afgesproken resultaat en koppelt op tijd terug als dit niet lukt.
Als projectmedewerker is het belangrijk dat je stressbestendig bent. Je functioneert effectief onder tijdsdruk en blijf rustig, vriendelijk en open. Bij (tijds)druk stel je prioriteiten en blijf je doeltreffend handelen. Verder accepteer je kritiek of tegenwerpingen en kan je dit relativeren. Uiteraard staat integriteit bij jou hoog in het vaandeel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent je bewust van de omgeving en je bent betrokken. Je kunt goed luisteren en komt waar mogelijk tegemoet aan (on-)uitgesproken wensen van de projectmanager, handelt hiernaar en geeft prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Tot slot ben je communicatief en adviesvaardig en spreek je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat krijg je er voor terug?

OpdrachtspecificatiesReferentienummer: 2024-03181
Omgeving: Wilhelminakade 179
Startdatum: Naar verwachting juni 2024
Einddatum: 12 maanden
Gesprekken: Nog nader te bepalen
Optie op verlenging: 1x12 maanden
Aantal uur per week: 36 - 40
Sluitingsdatum: vrijdag 24 mei om 07.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match