Projectleider Omgevingswet 20 u p/w

Wil jij werken voor een van de leukste werkgevers in Twente? Ben jij proactief, resultaatgericht en sta jij stevig in je schoenen? Word onze collega en draag bij aan een schone en veilige leefomgeving!

Bij de OD Twente werken ongeveer 120 medewerkers. We zijn gevestigd in de bovenste verdiepingen van het stadhuis in Almelo. In opdracht van de 14 Twentse gemeenten en de provincie Overijssel zien wij erop toe dat bedrijven de wettelijke milieu- en veiligheidsregels naleven die horen bij hun bedrijfsactiviteiten. Dat doen we door vergunningverlening, toezicht en handhaving en advies. We hebben specialistische kennis op het gebied van asbest, bodem, externe veiligheid, lucht, geluid, energie en milieucriminaliteit. Hierbij werken we samen met onder andere de Veiligheidsregio, politie, Openbaar Ministerie, waterschappen, kennisinstituten en andere omgevingsdiensten. 

Wij zoeken een ervaren projectleider Omgevingswet die vanuit zijn expertise in staat is om de implementatie van de Omgevingswet op alle aspecten vlekkeloos te laten verlopen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je beschikt over een WO diploma.
  • Je beschikt over kennis van de Omgevingswet.
  • Je beschikt over werkervaring als projectleider.
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie specifiek in het publieke domein.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2023-06664
Omgeving: Almelo
Startdatum: 1 januari 2024
Einddatum: 31 december 2024
Optie op verlenging: ja
Aantal uur per week: 20
Intakegesprek: 15 december 2023 in Almelo
Sluitingsdatum: donderdag 30 november 2023 om 12.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie. 
 
Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces. 
 
Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match