Projectleider Arbeidsparticipatie

Heb jij ambitie en ben je positief ingesteld? Kun jij snel in een rijdende trein stappen? Heb je ervaring op het scheidsvlak arbeidsparticipatie/onderwijs? Dan hebben wij een opdracht voor jou! Gemeente Tilburg is namelijk op zoek naar deze snel inzetbare, flexibele en ervaren Projectleider Arbeidsparticipatie.

Wat ga je doen?

Eigenlijk neem je een aantal lopende projecten over van de huidige collega’s. Door vertrek van een aantal collega’s en de komst van nieuwe (nog niet altijd ervaren) collega’s, is verlichting van de werkdruk voor het team nodig. Door jouw inzet wordt collega’s ontlast en krijgen nieuwe collega’s de tijd om ingewerkt te raken en de projecten over te nemen. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal projecten.
Het gaat dan vooral om projecten op de scheidslijn tussen arbeidsmarkt/-participatie en onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan het project praktijkleren, pilot interne jobcoach, een project binnen de sluitende aanpak jongeren PrO-VSO. Daar is organisatiekracht maar ook kennis van de materie voor nodig. In teamverband bepalen we welke projecten naar jou worden overgedragen. We zijn dus echt op zoek naar een ervaren Projectleider met kennis van arbeidsparticipatie, die in staat is naar resultaten toe te werken en zaken durft af te ronden.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je beschikt over HBO/WO denkniveau.
  • Je hebt inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied arbeidsparticipatie.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Competenties:

  • Je stapt snel in een rijdende trein en houdt de vaart erin.
  • Je werkt snel zelfstandig.
  • Je bent resultaatgerichtheid, bestuurssensitiviteit, overtuigingskracht en verbindingskracht.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2022-04769
Omgeving: Tilburg
Startdatum: 5 september 2022
Einddatum: 5 februari 2023
Optie op verlenging: ja
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: week van 23 augustus 2022
Sluitingsdatum: maandag 22 augustus 2022 om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.