Omgevingsmanager 32-36 u p/w

De werven zijn een rijksmonument en onderdeel van een slim middeleeuws havencomplex van kademuren met werven en werfkelders. Werven, muren, kelders, water en wegen zijn allemaal nauw verweven. Hetzelfde geldt voor het eigendom van bewoners, ondernemers en gemeente. Met het dertigjarige programmaplan “werk aan de werf” werken we aan het herstellen en voorkomen van schade aan erfgoed, het beheren van het erfgoed, het voorkomen van onveilige situaties en het beter invullen van onze buren en zorgplicht. Het wervengebied kent een grote complexiteit en samenhang tussen eigenaren, beheerders, gebruikers, onderlinge afspraken, prioriteiten en verwachtingen. Als Omgevingsmanager Kromme Nieuwegracht-Drift-Plompetorengracht (KNG-D-PTG) is je belangrijkste doel het opbouwen van een duurzame relatie met de eigenaren, beheerders en gebruikers. Omdat we werken aan eeuwenoude constructies zijn de werkzaamheden niet altijd even voorspelbaar. Dit vraagt om flexibiliteit in handelen van iedereen in het team. Om de uitvoering van de werkzaamheden bij de Kromme Nieuwegracht, Drift en Plompetorengracht (KNG-D-PTG) vorm te geven is een pilot uitvoering gestart. De pilot is nu in volle gang. De focus ligt hierin vooral in de aandacht voor de samenwerking met onze contractpartners en stakeholders en het uitvoeren van werkzaamheden in een complexe omgeving.

Omschrijving van het werk

Jij bent als Omgevingsmanager onderdeel van het IPM (Integraal projectmanagement) Team en verantwoordelijk voor de contacten met omgeving en stakeholders (intern en extern) van het project. Onder jouw verantwoordelijkheid worden relaties met de omgeving en stakeholders opgebouwd en onderhouden. Het mag duidelijk zijn dat je daarbij nauw moet samenwerken met technisch management en contractmanagement. Omdat we werken aan eeuwenoude constructies zijn de werkzaamheden niet altijd even voorspelbaar. Dit vraagt om flexibiliteit in handelen van iedereen in het team. Je taken zijn: Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: Eindverantwoordelijk voor het communicatieproces en producten welke de communicatieadviseur oplevert. Zorgdragen voor de vergunningenscan Contacten onderhouden met professionele partijen (NUTS, etc.), ondernemer & bewoners en keldereigenaren. Het belang van de gemeente (op alle lagen, incl. bestuur) naar buiten brengen en het belang van de omgeving naar binnen brengen. Het belang van de omgeving in kaart brengen, context omgeving begrijpen. Het organiseren van participatie overleggen met eigenaren, bewoners en ondernemers. Het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met keldereigenaren, beheerders en gebruiker. Het informeren van keldereigenaren over diverse maatregelen, zoals beschikbare subsidies, Afhandelen van meldingen, participatietrajecten en communicatie; Aansturen van de communicatieadviseur. Vastleggen van contactgegevens, telefoonnotities, afspraken en acties in Dialog; Intern najagen van opvolgen van afspraken binnen en buiten het programma.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in het werken in een IPM -team.
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als Omgevingsmanager in een complexe Binnenstedelijke omgeving.
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als omgevingsmanager in een complexe organisatie.

Wat krijg je er voor terug?

OpdrachtspecificatiesReferentienummer: 2024-03427
Omgeving: Utrecht
Startdatum: zsm/ uiterlijk augustus 2024 t/m 1-8-2025 (12 maanden)
Einddatum: 1-8-2025
Gesprekken: Gesprekken zijn gepland op 5, 6 of 7 juni. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.
Optie op verlenging: met mogelijke opties tot verlenging
Aantal uur per week: 32 - 36
Sluitingsdatum: vrijdag 24 mei om 10.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match