Objectbeheerder 32 u p/w

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 130.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.
De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.
Zwolle is een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. De komende jaren staat er veel te gebeuren, waarbij we jouw inbreng en ideeën goed kunnen gebruiken.
Als je voor Zwolle werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen.
Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad.

Afdeling
De afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen voert het (operationele) technische beheer uit van de gehele openbare ruimte en het Gemeentelijk maatschappelijk vastgoed. De ontwikkeling en het beheer van het vastgoed wordt gedaan door een team van technische mensen binnen de afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen en het team Vastgoedmanagement binnen de afdeling Vastgoed.

Functieomschrijving
Als objectbeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische instandhouding van één of meerdere clusters gebouwen. Je bent het aanspreekpunt voor onze huurders en collega’s voor het dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud van de gebouwen in deze clusters. Centraal staat de instandhouding van het vastgoed door het plannen en bijstellen van meerjarig onderhoud, inkoop, toezicht en oplevering van werkzaamheden. Je adviseert ook over verbouwingen, verduurzaming, gebouwprestaties en de financiële cyclus. Je werkt in deze rol weliswaar zelfstandig maar tegelijkertijd samen met andere (technische) beheerders, adviseurs en projectleiders. Je hebt ruime ervaring in het verwerken en up tot date houden van technische gegevens in geautomatiseerde onderhoudsprogramma’s. Daarnaast ben je goed op de hoogte van actuele wet en regelgeving rondom het gebruik van gebouwen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde.
  • Je hebt werkervaring als objectbeheerder in de afgelopen 2 jaar bij een gemeente.
Wensen bij de opdracht:

  • Je bent bekend met werken vanuit een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP).
  • Je hebt ervaring met aansturen van dagelijks onderhoud aan de technische installaties.
Competenties:

  • Je kent de weg in het beheer van gebouwen, een echte netwerker en kan goed samenwerken met andere disciplines.
  • Je volgt de ontwikkelingen en innovaties in je vakgebied op de voet.
  • Je benut het vermogen om nieuwe initiatieven te nemen en voor te stellen.
  • Je werkt proces- en projectmatig.
  • Je bent resultaatgericht, kunt goed schakelen en afstemmen en voelt aan hoe je met collega's moet omgaan. 

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2023-06648
Omgeving: Zwolle
Startdatum: 1 januari 2024
Einddatum: 31 december 2024
Optie op verlenging: ja, 2 x 1 jaar
Aantal uur per week: 32
Intakegesprek: nader te bepalen
Sluitingsdatum: woensdag 29 november 2023 om 17.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.

Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match