Medewerker Frontoffice CJG en GTT 32-36 u p/w

In de gemeente Raalte werken het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en het team van jeugdconsulenten nauw samen om onze inwoners de juiste ondersteuning te bieden. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Raalte is dé plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren terecht kunnen voor advies of ondersteuning bij vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Vanuit het CJG wordt voorliggend ondersteuning geboden. Is dit niet voldoende óf is er specialistische jeugdhulp nodig dan komt de jeugdconsulent in beeld en werken we nauw samen. Als ondersteuner biedt je administratieve en organisatorische ondersteuning aan de jeugdconsulenten en de CJG werkers en maak je onderdeel uit van de frontoffice.

Functieomschrijving

Voor de frontoffice zijn we opzoek naar een ervaren en initiatiefrijke collega. Je bent het eerste aanspreekpunt voor inwoners en samenwerkingspartners, maar ook voor je collega’s.
Je geeft telefonisch informatie en advies en handelt zelfstandig eenvoudige vragen af. Je bent in staat om scherp te luisteren en door te vragen zodat je de vraag die eigenlijk gesteld wordt herkent. Je kunt inschatten of er gevoeligheden zijn en de vraag op een concrete wijze doorgeleiden naar het juiste adres. Deze functie brengt druk met zich mee. Je moet om kunnen gaan met een hoge mate van werkaanbod waarbij je op professionele wijze de klant te woord blijft staan. Jij bent dus de verbindende schakel naar je collega’s. Indien nodig weet je tijdig op te schalen naar de coördinator. Als Frontofficemedewerker voer je ook administratieve werkzaamheden uit en beheer je dossiers. Jij bent de spin in het web.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding, en bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de (jeugd) zorg.
  • Je hebt kennis en ervaring van de jeugdwet en de sociale kaart.
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van social work of toegepast psychologie.
Competenties:

Je bent een representatieve, stressbestendige, integere collega met een proactieve houding en dé persoon die plezier haalt uit het helpen van mensen. Jij bent administratief sterk, werkt nauwkeurig en bent bereid om collega’s te helpen op verschillende vlakken. Je kunt je zowel mondeling als tekstueel goed uitdrukken bij contacten op verschillende niveaus en je bent gericht op samenwerking.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2022-04900
Omgeving: Raalte
Startdatum: 29 augustus 2022
Einddatum: 28 februari 2023
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32-36
Intakegesprek: De gesprekken vinden plaats op 19 augustus tussen 10:00 en 13:00.
Sluitingsdatum: Dinsdag 16 augustus 2022 om 09.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.