Functioneel Specialist MijnLUMC

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een functioneel specialist !

Samenvatting

  • Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze professionals
  • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende gebruikers en stakeholders
  • Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan
  • Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is
Wat ga je doen

Als functioneel specialist ben je onderdeel van een team en verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties. Je richt de applicatie in en beheert deze. Je ziet verbanden tussen gebruikersmeldingen en weet deze om te zetten in verbetervoorstellen. Het is dan ook een dynamische en afwisselende functie: het ene moment vertel je vol enthousiasme over de mogelijkheden van jouw applicatie aan een gebruikersgroep van artsen, verpleegkundigen en medewerkers, het andere moment schakel je met de technisch specialisten en de leverancier bij een verstoring. Tussendoor los je allerlei technische en functionele vraagstukken zelf op, omdat jij de meeste kennis in huis hebt. Als er wijzigingen zijn (denk bijvoorbeeld aan een update of de uitrol van een nieuw project), dan is het jouw verantwoordelijkheid om deze in te richten, te testen en te implementeren. Je hebt proactief en intensief contact met leveranciers en directe collega’s binnen de afdeling en vooral met de gebruikers en eigenaren van de applicatie, voor wie jij het vaste gezicht bent.

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, met een IT-achtergrond.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

  • Je hebt ervaring als functioneel specialist.
Competenties:

  • Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel, pragmatisch en laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Je bent zelfstandig en actief onderdeel van het team. Daarnaast beschikt je over analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld.
  • Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Je streeft altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met verschillende collega’s.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2023-03076
Omgeving: Leiden
Startdatum: 1 juli 2023
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: bespreekbaar, afhankelijk van beschikbaarheid interne mankracht
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: nader te bepalen
Sluitingsdatum: woensdag 21 juni 2023 om 10.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.