Functioneel Beheerder Sr. 32-36 u p/w

In de functie van senior functioneel beheerder personele domein verzorg en bestuur je het functioneel beheer van de applicaties binnen het personele domein, in de vorm van expertise, processen en diensten. Zo draag je als senior functioneel beheerder personele domein bij aan de toegevoegde waarde voor de gebruikers en ketenpartners van de gemeente Amsterdam.

Werkzaamheden

Dit doe je op een gemiddelde werkdag:

- Je biedt tweedelijnsondersteuning aan gebruikers bij productieproblemen en –verstoringen;
- Je neemt van de intermediairrol tussen gebruikers en de ICT afdeling/leveranciers.
- Je coördineert de functionele wijzigingen van het begin van het proces tot en met de invoering;
- Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van FAT-testen, ondersteunen van gebruikers bij GAT-testen en het proactief zorgen voor een snel en soepel lopend audit proces.
- Je neemt deel aan projecten op het gebied van nieuwe of bestaande applicaties en brengt je actief je kennis en ervaring mee in overleggen/bijeenkomsten;
- Tot slot hou je je bezig met het opstellen van documentatie (testscenario’s, testrapportages en gebruikersinformatie) en het leveren van management- en stuurinformatie.

Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.

De opdrachtgever(s)
Je komt werken in het team Functioneel Beheer P (personele domein), binnen de Vakgroep Functioneel Beheer van de Directie Digitale Voorzieningen. Het team bestaat uit circa 17 medewerkers verdeeld over zelforganiserende teams die met elkaar en gebruikmakend van ieders kwaliteit – de onderliggende applicaties beheren en de ketens optimaliseren. De belangrijkste applicaties zijn Mijn P&O, Mijn W&S, ARBO-applicaties en Rooster- en tijdschrijfapplicaties. De werksfeer is open, leergierig en collegiaal.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met AFAS software op expert niveau vooral omtrent het bouwen van de Koppelingen tussen AFAS en een ander applicatie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met HR processen.
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met maken van impact analyses en test scenario's.
 • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau.
Wensen bij de opdracht:

 • Je hebt aantoonbare kennis van Gemeentelijke Wet en Regelgeving.
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met coaching.
Competenties:

 • Omgevingsbewustzijn
 • Samenwerken
 • Relatiebeheer
 • Initiatief
 • Resultaatgerichtheid
 • Overtuigingskracht

Wat krijg je er voor terug?

OpdrachtspecificatiesReferentienummer: 2024-02538
Omgeving: Cruquiusweg, 5, 1019AT, AMSTERDAM
Startdatum: z.s.m. na sluiting
Einddatum: één jaar na startdatum
Gesprekken: nader te bepalen
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32 - 36
Sluitingsdatum: vrijdag 19 april om 13.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match