Functioneel Beheerder Financieel Systeem 32 u p/w

“Een servicegerichte collega die de collega's van de gemeente Roosendaal verder gaat helpen met het financieel pakket!”

Jouw nieuwe baan

Als Functioneel Beheerder ben jij hét gezicht binnen de gemeente Roosendaal van het financieel pakket. Op dit moment wordt de implementatie van dit nieuwe pakket opgestart en zal je dus bij deze implementatie worden meegenomen. Je bent na de implementatie het aanspreekpunt en verleent ondersteuning voor het optimaal functioneren van het nieuwe financieel pakket. Met passie en enthousiasme weet jij de collega's mee te nemen in het gebruik en het optimaal inzetten van het financieel pakket. Je brengt de wensen van de collega's en groepen in kaart en komt met voorstellen hoe deze wensen kunnen worden omgezet in functionaliteit in de applicatie. Je weet hierbij de juiste vertaalslag te maken tussen de wens en functionaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van het door jou beheerde systeem en je bereidt wijzigingen voor. Deze wijzigingen breng je vervolgens over aan de key-users en overige gebruikers. Je verzorgt regelmatig trainingen en workshops aan de key-users en eindgebruikers om het kennisniveau te vergroten of over een update.
Daarnaast ben je voor de leverancier van het financiële pakket het aanspreekpunt van onze organisatie met betrekking tot installaties, nieuwe updates, wijzigingen en incidenten. Je contacten variëren van intern met key-users en overige functioneel beheerders van tot extern met ICT-WBW, leveranciers en overige functioneel beheerders van het financiële pakket. Kortom, een veelzijdige functie waar jij jezelf helemaal kan uitleven als functioneel beheerder van het financieel pakket!

Roosendaal

Wij zijn geen gemeente, wij zijn Roosendaal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je graag uit in deze video. Wij hanteren een autonomere werkwijze. Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden. Resultaatgericht, samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.
Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

 • Je hebt een relevante afgeronde (minimaal) MBO opleiding op het gebied van ICT / informatica met ontwikkeld HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt recente werkervaring in een vergelijkbare functie. 
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt specifieke vakkennis van functioneel beheer ICT systemen.
 • Je hebt affiniteit met (gemeentelijke) financiële processen.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

 • Je kan op de aangegeven startdatum startdatum voor het gevraagde aantal uren.
 • Je beschikt over relevante werkervaring bij een gemeente/overheid.
Competenties:

 • Communicatief sterk
 • Analytisch vermogen
 • Resultaatgericht
 • Overtuigingskracht / daadkrachtig
 • Verbindend/bruggenbouwer

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2022-05071
Omgeving: Roosendaal en thuiswerken
Startdatum: 15 september 2022
Einddatum: 14 maart 2023
Optie op verlenging: ja
Aantal uur per week: 32
Intakegesprek: 1 september (09.00 - 12.00 uur) of 5 september (10.00 - 12.00 uur)
Sluitingsdatum: woensdag 24 augustus 2022 om 16.15 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.