Frontend Developer, 20 u p/w

Ontwikkeling van een nieuwe frontend applicatie voor Semantic Treehouse, een communityplatform voor managen van datamodellen.

Huidige applicatie is 5 jaar geleden opgezet en behoeft een grondige refactoring. De frontend wordt vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Je wordt onderdeel van het TNO-team dat aan Semantic Treehouse werkt. Samen met een UX-designer, backend developer en IT-architect (team) werk je grotendeels zelfstandig aan de ontwikkeling van de nieuwe frontend applicatie. Hierbij maak je gebruik van HTML, CSS en Typescript in het bekende framework Angular (https://angular.io/).

Semantic Treehouse wordt in diverse sectoren in NL gebruikt om data-standaarden en data uitwisseling mogelijk te maken.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je hebt ervaring in frontend webdevelopment in frameworks zoals Angular en/of React. Kennis van HTML/CSS, JS, Typescript.
  • Je hebt ervaring want je zal grotendeels zelfstandig de frontend applicatie opzetten. Uiteraard op aansturing en in afstemming met het team.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:
  • Je bent in het noorden woonachtig, zodat je met enige regelmaat op kantoor (vestiging Groningen) kan samenwerken en overleggen met de TNO developers.
Competenties:
  • Communicatief vaardig; je moet goed kunnen uitleggen waar je mee bezig bent, tijdig aangeven welke dilemma's je tegenkomt en verwachtingen managen.
  • Betrokken en willen leveren van kwaliteit; voor ons als team is de ontwikkeling van de nieuwe frontend een investering voor de komende 5 jaar. We gaan voor goed ipv snel.

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2022-04846
Omgeving: Groningen
Startdatum: 15 september 2022
Einddatum: 31 december 2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 20
Intakegesprek: Nog niet bekend
Sluitingsdatum: Maandag 29 augustus om 12.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.