Directievoerder 32-40 u p/w

Waar ben jij van?
Jij bent van aansturen, samenwerken en resultaten behalen. Spelen, sporten, bewegen en ontmoeten is heel belangrijk voor veel Rotterdammers. Help jij als proactieve directievoerder, met kennis en ervaring op het gebied van storingsonderhoud aan speeltoestellen, mee Rotterdam in beweging te houden?

Jouw functie
Voor het uitvoeren van periodiek en storingsonderhoud worden bij Openbare Werken Programmaovereenkomsten (POK’s) opgesteld. Hierin staan per programma de afspraken over doelstellingen, risico’s en prestaties over de te nemen onderhoudsmaatregelen. Als Directievoerder storingsonderhoud spelen ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering van storingsonderhoud aan speel- en sportvoorzieningen.
Voor het uitvoeren van reparaties aan speeltoestellen werk je samen met marktpartijen en eigen vakmannen. Als directievoerder geef jij sturing aan de opgave op basis van afgegeven kaders (veiligheid, beschikbaarheid, etc.) en op basis van efficiënt inzetten van capaciteit. Je beschikt over technisch inzicht om benodigde reparaties te beoordelen en vervolgens een goede inschatting te kunnen maken welk werk wordt uitgezet naar eigen vakmannen of een van de aannemers uit het raamcontract. Daarnaast ben jij goed in staat om kansen te zien met betrekking tot circulaire inzet van materialen en middelen en het verlengen van de levensduur van speeltoestellen. Als schakel tussen beheer en uitvoering monitor en controleer je de duur van reparaties, werkzaamheden en tijdsduur van aannemers, levertijden, aantal meldingen, afwijkingen etc. en koppel je dit helder terug aan de opdrachtgevers. Daarbij ben je in staat de (financiële) administratie van de storingen goed bij te houden. Naast het storingsonderhoud wordt er verwacht dat je meedenkt en participeert in het proces van de optimalisatie van ons werkproces in ABS (aantoonbaar beheersysteem) en dat je het benodigde periodieke onderhoud tot uitvoering brengt.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding in de techniek.
  • Je hebt kennis van UAV/RAW.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als directievoerder.
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat.
Wensen bij de opdracht:

  • Je ervaring in het werken bij een gemeente met minimaal 300.000 inwoners.
  • Je hebt kennis en ervaring met ABS.
  • Je hebt een goede beheersing van financiële programma’s zoals Excel en Oracle.
  • Je hebt kennis van Arcgis.
Competenties:

Als directievoerder storingsonderhoud spelen binnen gemeente Rotterdam ben je in de eerste plaats een proactief aanpakker. Je bent doortastend en je bezit je nodige overtuigingskracht om zaken over te brengen. Hierin beschikt je over een charismatische senioriteit. Je communiceert zorgvuldig over de voortgang van jouw werkzaamheden en geeft (pro)actief advies richting opdrachtgevers en collega’s. Je bent gedreven, assertief en resultaatgericht. Daarnaast ben je je bewust van de mogelijke risico’s op het gebied van veiligheid, techniek en planning. Door nauwe samenwerking ben je in staat goed op te treden en de situatie te beheersen.

Wat krijg je er voor terug?

OpdrachtspecificatiesReferentienummer: 2024-03444
Omgeving: Ir. P. kosterlaan 20
Startdatum: Naar verwachting medio juni 2024
Einddatum: 12 maanden
Gesprekken: Naar verwachting begin juni 2024
Optie op verlenging: 2x 6 maanden
Aantal uur per week: 32 - 40
Sluitingsdatum: donderdag 23 mei om 07.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match