DevOps engineer Identity Access Management, Mr.

Het DevOps-team IAM, als onderdeel van het Productiehuis van de Nationale Politie, is in z’n geheel verantwoordelijk voor het Identity en Access management van de gehele organisatie.
Van het vaststellen van de ware identiteit van onze medewerkers tot aan het geautomatiseerd verzorgen van toegang tot de systemen van de organisatie, team IAM staat vooraan in de ontwikkelingen op dit gebied. Niet alleen op gebied van ICT-systemen, ook fysieke toegang wordt onderdeel van onze dienstverlening.

Resultaat:
Concreet te behalen resultaat betreft het aansluiten van 200 geautomatiseerde applicaties op de IAM systemen. Alle ontwikkeling die daarvoor moet worden uitgevoerd, worden binnen het DevOps-team uitgevoerd.

Doelstelling
De kandidaat werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het DevOps team met de nadruk op ontwikkeling.
Resultaat: Concreet te behalen resultaat betreft het aansluiten van 200 geautomatiseerde applicaties op de IAM systemen. Alle ontwikkeling die daarvoor moet worden uitgevoerd, worden binnen het DevOps-team uitgevoerd.
De kandidaat is met deze opdracht zelfstandig verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het DevOps-team met de nadruk op ontwikkeling. Afgebakende resultaten zullen voorafgaand aan de start van deze opdracht worden afgesproken:

Verantwoordelijkheden
De kandidaat is zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling, installatie en beheer van de IAM-dienstverlening in brede betekenis. De kandidaat beschikt over een visie en houding die de doelstelling overstijgt. Wanneer wenselijk treedt de kandidaat proactief buiten de ontwikkelaarsrol en adviseert de overige disciplines.
Met deze opdracht realiseer je de doorontwikkeling, installatie en beheer van IAM-dienstverlening in brede betekenis.

Contacten
Contracten zijn over het algemeen intern

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je hebt een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met One Identity Manager.
 • Je hebt werkervaring met en kennis van Password Manager (van OneID).
 • Je hebt kennis van en werkervaring met .Net Framework en MS-SQL.
Wensen bij de opdracht:
 • Je hebt werkervaring met en kennis van de IAM-processen bij een bedrijf met mimimaal 1000 medewerkers;
 • Je hebt werkervaring en kennis van IAM-processen;
 • Je hebt werkervaring met het uitvoeren van configuratie aanpassingen;
 • Je hebt werkervaring met Privileged Accountmanagement (PAM).
 • Je hebt werkervaring binnen (semi-) overheid / politie.
 • Je hebt een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur in de richting van IT/ICT;
 • Je hebt kennis van ontwikkeling en beheer van IAM, aangetoond d.m.v. One Identity Manager – Implementation Professional certificaat.
Competenties:
 • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid: Maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijk Nederlandse taal mondeling en schriftelijk duidelijk;
 • Resultaatgerichtheid: Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten;
 • Kwaliteitsgerichtheid: Stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk. Is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren;
 • Samenwerken: Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat;
 • Accuratesse; Werkt nauwkeurig en zorgvuldig, heeft oog voor detail en maakt weinig fouten;
 • Coachen: Verkent de ontwikkelbehoeften van medewerkers en stimuleert, motiveert en coacht hen om hun vakbekwaamheid op een hoger niveau te brengen en de medewerkers zo verder te ontwikkelen.
 • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid: Maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijk Nederlandse taal mondeling en schriftelijk duidelijk.

Wat krijg je er voor terug?

OpdrachtspecificatiesReferentienummer: 2024-01303
Omgeving: Rotterdam
Startdatum: 01-04-2024
Einddatum: 31-03-2027
Optie op verlenging: nvt
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: woensdag 28 februari om 10.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match