Communicatieadviseur Meanderende Maas Sr.

We zoeken een ervaren Communicatieadviseur als lid van het omgevingsteam van het integrale dijkversterkings- en rivierverruimingsproject project Meanderende Maas. Als sr. adviseur sta je stevig in je schoenen, mede door vele jaren ervaring in complexe samenwerkingsorganisaties. Je bent proactief en een echte teamspeler. Je bent in staat om vanuit je expertise het strategisch omgevingsmanagement binnen het project te versterken. Je bent een natuurlijke netwerker en bruggenbouwer en in staat partijen met elkaar in contact te brengen en belangen te verbinden. Je bent in staat is om samen met het omgevingsteam en de communicatieadviseurs van de partners en marktpartijen te werken, en daarin ook het initiatief te nemen. Als sr. adviseur zorg je voor tijdige en kwalitatief goede (tussen-)producten en beschik je over aantoonbare goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Ervaring in het waterwerkveld en / of ervaring in het werkgebied is een pré. Als sr. communicatieadviseur ben jij verantwoordelijk voor de planning, afstemming en uitvoering van alle communicatieactiviteiten binnen het project Meanderende Maas. Dit in de breedste zin van het woord: social media, website, (werk)bezoeken, informatieavonden, nieuwsbrief, persbenadering en woordvoering. Daarnaast geef je (strategisch) communicatieadvies aan de projectmanager, omgevingsmanager, projectpartners en bestuurders. Je stemt waar nodig de communicatie met de projectpartners af.

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je hebt minimaal een Hbo werk en denkniveau op het gebied van communicatie. Door middel van eerdere werkzaamheden op het gebied van communicatie op HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatieadvies bij één of meerdere van de volgende publieke organisaties: Rijkswaterstaat, Waterschap, Provincie en/of Gemeente in de afgelopen 15 jaar.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van communicatie in het fysiek ruimtelijke domein (waterveiligheid, waterbeheer, bereikbaarheid / mobiliteit of gebied ontwikkeling.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij overheidsorganisaties in de rol van communicatieadviseur.
  • Je hebt werkervaring als Communicatieadviseur binnen de programma’s ‘Meerjarenprogramma Infrastructuur en Transport en/of Hoogwater Beschermingsprogramma.

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2023-03145
Omgeving: Den Bosch en thuiswerken
Startdatum: 1 augustus 2023
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: ja, 4x 12 maanden
Aantal uur per week: 24
Intakegesprek: 7 juli 2023 tussen 13.00 – 16:00 uur.
Sluitingsdatum: vrijdag 23 juni 2023 om 11.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.