Backoffice Medewerker

Ons Sociaal Domein is continu in beweging. Beweeg jij met ons mee? Ben jij initiatiefrijk, oplossingsgericht, een administratieve duizendpoot en klantgericht? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en neem jij administratieve en communicatieve kennis en ervaring mee om ons team te versterken? Dan zoeken wij jou!

Jij maakt deel uit van het inwonerscontactcentrum, het ‘hart’ van ons team. Vanuit het inwonerscontactcentrum ben je het eerste aanspreekpunt van ons Sociaal Domein. Je zorgt ervoor dat inwoners vriendelijk te woord gestaan worden. De prioriteit van deze vacature ligt bij het invullen van de telefoondiensten en de actielijst.
Je komt te werken in het team Kwaliteit en Publiek op de afdeling Samen Leven van de gemeente Borne. Je bent een proactieve en enthousiaste collega die met zijn/haar administratieve en secretariële kennis en communicatieve vaardigheden een enthousiaste en actieve bijdrage levert aan de werkzaamheden binnen ons team.

Wat zijn jouw taken:

 • Afhandelen van digitale en telefonische eerstelijns vragen, waarbij je het eerste aanspreekpunt voor de afdeling Samen Leven bent;
 • Aannemen van meldingen op basis van hulpvragen;
 • Beantwoorden en doorzetten van verzoeken van inwoners, samenwerkingspartners en zorgaanbieders die gaan over de producten en diensten binnen de afdeling Samen Leven;
 • Verricht secretariële taken zoals notuleren van overleggen en het plannen van vergaderingen en ruimtes;
 • Administratieve ondersteuning m.b.t. subsidie aanvragen: controleren van binnengekomen aanvragen op volledigheid, opstellen van beschikkingen in samenwerking met een beleidsmedewerker, bewaken van de termijnen;
 • Mogelijkheden tot het uitvoeren van nevenactiviteiten. Zoals bijvoorbeeld het verzorgen van administratieve ondersteuning en verwerking binnen het sociaal domein. Het verzorgen en controleren van het digitale berichtenverkeer tussen de gemeente en de zorgaanbieders. Het verzorgen van de administratieve procedure omtrent het opmaken van beschikkingen op basis van de input van de consulenten.
Naast jouw administratieve en secretariële ervaring, kennis en vaardigheden en communicatieve vaardigheden, beschik je over een relevante opleiding op minimaal HBO niveau. Je hebt ervaring met de programma's Zorgned en Genesis. Je werkt graag en op een flexibele manier samen met zowel interne als externe partners waarbij je taakvolwassen bent en ook goed alleen kunt werken. Werken in een sociale, dynamische en complexe omgeving spreekt jou aan en je bent je ervan bewust dat er op momenten sprake kan zijn van werkdruk. Je bent communicatief vaardig in zowel woord als schrift. Je bent gestructureerd, methodisch en planmatig in je werk, waarbij je nauwkeurig en accuraat bent. Je hebt ervaring met het werken bij een gemeente en specifiek binnen het Sociaal Domein.
 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma Social Work.
 • Je hebt recente kennis en ervaring opgedaan als WMO consulent.
 • Je hebt ervaring met het programma Zorgned.
Wensen bij de opdracht:

 • Je hebt ervaring met het systeem Genesis.
 • Je hebt recente kennis en ervaring opgedaan bij een gemeente en/of overheidsinstelling.
 • Je hebt recente kennis en ervaring opgedaan met het sociale kaart van regio Twente.
Competenties:

 • Klantgericht
 • Flexibel
 • Taakvolwassen

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2024-03327
Omgeving: Borne
Startdatum: 27-5-2024
Einddatum: 31-8-2024
Gesprekken: nog niet bekend
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: woensdag 22 mei om 09.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match.
Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.


Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match