Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling vervul je een spilfunctie in onze ruimtelijke opgaven, zoals de woningbouwversnelling in de stad en kleine kernen, ontwikkelingen in het buitengebied en mobiliteitsvraagstukken. Dat doe je niet alleen, maar samen met zo’n 40 collega’s van onze afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, verdeeld over de teams Stedelijk Gebied en Landelijk Gebied. Je kunt sparren met zo’n 15 Adviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de afdeling.
Je vervult een rol in complexe ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. Hierin stel je ruimtelijke plannen op en/of begeleid je de bijbehorende procedures. Ook weet je de juridische aspecten haarfijn in beeld te brengen. De impact hiervan vertaal je naar een helder advies richting de gemeenteraad, het college van B en W, management en collega’s.
Verder beoordeel je complexe principeverzoeken/plannen en zienswijzen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt minimaal een HBO werk-, denk- en opleidingsniveau, door middel van een afgeronde opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld Juridisch (RO) of Planologisch).
  • Je hebt minimaal 3 jaar recente ( <7 jaar ) werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je kan op 1 juli 2024 (of eerdere datum) starten en is minimaal voor 24 uur per week en maximaal 36 uur per week beschikbaar.
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt ervaring met het opstellen en/of begeleiden van ruimtelijke plannen en daarbij behorende procedures.
  • Je hebt ervaring in het deelnemen aan ruimtelijke projecten en/of programma’s en daarin als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling heeft gefunctioneerd.
  • Je hebt ervaring met het beoordelen en adviseren over meer complexe principeverzoeken.
Gewenste competenties:

  • Je communiceert uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk).

Wat krijg je er voor terug?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2024-02353
Omgeving: Oss
Startdatum: 1 juli 2024
Einddatum: 1 januari 2025
Optie op verlenging: ja, 12x 3 maanden
Aantal uur per week: 24-36
Intakegesprek: nog niet bekend
Sluitingsdatum: vrijdag 12 april 2024 om 17.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

En? Ben je enthousiast?

Stuur ons je CV met een korte opdracht gerelateerde motivatie.
 
Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.
 
Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match