Bluetrail
Bluetrail

Testimonials

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Niet voor niets is ons motto “Always on track to the perfect match”!

Onderstaande ervaringen zijn van kandidaten die door ons zijn geplaatst of bij ons hebben gewerkt. Dit kan zijn op basis van detachering van freelancers of gedetacheerd zijn op basis van loondienst bij BlueTrail. Inmiddels hebben wij honderden kandidaten aan uitdagende projecten geholpen, lees wat zij vertellen over hun projecten/werkzaamheden en hun samenwerking met BlueTrail!


Anjo Kloosterman - Project Manager“BlueTrail is een prettig en betrouwbaar bedrijf.
Mede hierdoor kwamen wij elkaar op professioneel gebied regelmatig weer tegen.”

Anjo Kloosterman is via BlueTrail werkzaam bij de Gemeente Rotterdam als ICT Projectleider. “Ik ben ruim 18 jaar een ervaren allround projectleider, met een sterke affiniteit voor ICT-gerelateerde projecten.”

Ik ken BlueTrail ondertussen al een kleine 10 jaar. Ik ben ooit in contact gekomen door een uitvraag die er stond voor een Projectleider in Den Haag bij het Ministerie. Deze functie heb ik 3 jaar vervuld. Hierna heb ik andere projecten gedaan maar ben het contact met BlueTrail, en met name Ric Zandvliet, nooit verloren. BlueTrail is een prettig bedrijf, verwerken je spullen snel en correct. Mede hierdoor kwamen wij elkaar regelmatig weer tegen.

Afgelopen maart 2018 kwam ik weer bij BlueTrail terecht voor de functie van Projectleider bij de Gemeente Rotterdam met ervaring op het gebied van koppelingen. Na enkele gesprekken bij BlueTrail en de Gemeente Rotterdam ben ik daar aan de slag gegaan. Er was een goede klik, hetgeen BlueTrail al vermoedde omdat ze mij kenden.

Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit het met de 4 grootste gemeenten in Nederland komen tot een centrale oplossing en automatisering voor de afdeling Werk en Inkomen i.v.m. de aanvraag van bijstandsuitkeringen. Elk gemeente heeft nu hier zijn eigen werkwijze voor en de taak is om te onderzoeken of het mogelijk is dit centraal te hosten. Na veel en langdurig overleg met diverse partijen is vanuit het projectgroep Rotterdam een werkbare oplossing gecreëerd. Het idee is dat oplossing gehost zal worden in Den Haag en de overige 3 gemeenten hier op aan te laten sluiten. Ik zet mij vanuit de Gemeente Rotterdam in om deze oplossing ook voor de andere gemeenten in te voeren. Mochten de 4 gemeenten deze werkwijze straks via een centrale hosting partner hebben gerealiseerd is het de bedoeling om meerdere steden in Nederland hierop aan te sluiten.

Inmiddels is mijn inzet via BlueTrail tot en met eind 2019 verlengd en ik zie er naar uit om een goede bijdrage aan het geheel te kunnen leveren. Ik ga er vanuit dat dit gaat lukken en dan is het wel zo dat er een hele grote klus geklaard is!


Suzanne Kuiper - Senior HR advisor


“BlueTrail en ik zijn toevalligerwijs met elkaar in contact gekomen. Het begon met een opdracht van 2 maanden en leidde tot een samenwerking van meer dan 3 jaar! Ondanks dat ik op afstand voor BlueTrail werkte, voelde ik mij onderdeel van de organisatie. Dit mede door het prettige contact met de diverse personen.”

Suzanne Kuiper was van 2015 tot 2018 via BlueTrail werkzaam bij de Gemeente Amsterdam. Als Senior HR Adviseur weet Suzanne een strategische koers vanuit HR perspectief te vertalen naar passende voorstellen voor de praktijk. Betrokkenheid, collegialiteit en flexibiliteit staat bij Suzanne hoog in het vaandel.

“Mijn werk doe ik vanuit klant-, resultaat- en oplossingsgerichtheid. Ik heb bij de Gemeente Amsterdam veel geleerd en veel diverse opdrachten kunnen oppakken bij verschillende organisatie onderdelen, zoals stadsdeel West en Zuidoost, Onderwijs Jeugd en Zorg en Verkeer en Openbare ruimte. Het is natuurlijk waanzinnig om voor zo’n mooie en grote organisatie te mogen werken, als geboren en getogen Amsterdammer!

Ik kwam tijdens mijn online zoektocht via BlueTrail een tijdelijke opdracht tegen bij de Gemeente Amsterdam. Dat leek mij een mooie optie om gedurende mijn banenzoektocht, tóch aan het werk te blijven. Echter, binnen de Gemeente waren er steeds weer nieuwe, uitdagende mogelijkheden, waardoor ik in overleg met BlueTrail besloot om mij aan het einde van mijn opdracht steeds weer opnieuw in te schrijven voor een nieuwe opdracht, en met succes!

Iedere keer dat een project van mij binnen de Gemeente Amsterdam dreigde af te lopen hebben BlueTrail en ik met elkaar overlegd voor andere HR werkzaamheden en uiteraard bij voorkeur bij de Gemeente Amsterdam waar ik steeds prettig werkte en ook nog het een en ander kon bijleren. Dit kwam dus mijn professionele ontwikkeling ten goede en hiervoor wil ik alle betrokken partijen bedanken. Iedereen heeft elkaar geholpen en dit was dus eigenlijk een WIN-WIN-WIN situatie (Gemeente Amsterdam-BlueTrail-Suzanne Kuiper).”

Always on track
to the perfect match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close