Bluetrail
Bluetrail

Testimonials

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Niet voor niets is ons motto “Always on track to the perfect match”!

Onderstaande ervaringen zijn van kandidaten die door ons zijn geplaatst of bij ons hebben gewerkt. Dit kan zijn op basis van detachering van freelancers of gedetacheerd zijn op basis van loondienst bij BlueTrail. Inmiddels hebben wij honderden kandidaten aan uitdagende projecten geholpen, lees wat zij vertellen over hun projecten/werkzaamheden en hun samenwerking met BlueTrail!

Els

Marketingcommunicatie-adviseur

''Een detachering die draait om welgemeende, persoonlijke aandacht.''

Anjo

Project Manager

“BlueTrail is een prettig en betrouwbaar bedrijf.
Mede hierdoor kwamen wij elkaar op professioneel gebied regelmatig weer tegen.”

Suzanne

Senior HR advisor

“BlueTrail en ik zijn toevalligerwijs met elkaar in contact gekomen. Het begon met een opdracht van 2 maanden en leidde tot een samenwerking van meer dan 3 jaar! Ondanks dat ik op afstand voor BlueTrail werkte, voelde ik mij onderdeel van de organisatie. Dit mede door het prettige contact met de diverse personen.”

 

Always on track
to the perfect match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.