Testimonial Hinrieke

Hinrieke

Projectleider Wagenparkbeheer

Kan het niet nóg een beetje beter? Altijd net nog even een stapje extra. Dat is mijn motto! Mijn naam is Hinrieke Zomer. Ik ben via BlueTrail werkzaam bij de Gemeente Amstelveen als Projectleider Wagenparkbeheer. Ik doe een analyse van de gehele afdeling Wagenparkbeheer. Ik leg de werkprocessen vast, breng structuur aan en doe verbetervoorstellen om de afdeling weer toekomstbestendig te maken. Die verbetervoorstellen mag ik daarna ook zelf implementeren. Erg leuk in een organisatie die kritisch naar zichzelf durft te kijken en open staat voor feedback.

Waarom ik voor BlueTrail kies
De drive om altijd nog even dat stapje extra te zetten, het nóg even wat beter te doen zie ik ook terug bij BlueTrail. Wie je ook spreekt, iedereen is gemotiveerd om jou op de juiste plek
en in de juiste flow te krijgen. Al tijdens mijn eerste kennismaking met Marieke klikte het.
Het enthousiasme waarmee ze voor me aan het werk ging gaf vertrouwen in een goede afloop. En inderdaad: ik kreeg de opdracht en kon binnen een week starten. En de energie die in de gesprekken met Fieldmanager Sandra tot uiting komt is aanstekelijk. Bevlogen, doortastend en inhoudelijk goed op de hoogte.

Toegevoegde waarde
Bluetrail geeft het vertrouwen dat ze alles in het werk stellen om de juiste match voor zowel opdracht als kandidaat te zoeken. Ook als er tijdens het uitvoeren van de opdracht zaken veranderen die van invloed zijn op de werkzaamheden dan staan ze klaar om samen op te trekken om voor alle partijen een goede oplossing te vinden. Je merkt dat de onderlinge samenwerking tussen Fieldmanager, Recruiter en Backoffice soepel verloopt. En wat vooral opvalt: wie je
ook spreekt, afspraken worden nagekomen en je krijgt altijd direct antwoord op je vragen.

Kortom: het is prettig om onderdeel van deze club te zijn!

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!