Testimonial Hinrieke

Hinrieke

Projectleider Wagenparkbeheer

Kan het niet nóg een beetje beter? Altijd net nog even een stapje extra. Dat is mijn motto! Mijn naam is Hinrieke Zomer. Ik ben via BlueTrail werkzaam bij de Gemeente Amstelveen als Projectleider Wagenparkbeheer. Ik doe een analyse van de gehele afdeling Wagenparkbeheer. Ik leg de werkprocessen vast, breng structuur aan en doe verbetervoorstellen om de afdeling weer toekomstbestendig te maken. Die verbetervoorstellen mag ik daarna ook zelf implementeren. Erg leuk in een organisatie die kritisch naar zichzelf durft te kijken en open staat voor feedback.

Waarom ik voor BlueTrail kies
De drive om altijd nog even dat stapje extra te zetten, het nóg even wat beter te doen zie ik ook terug bij BlueTrail. Wie je ook spreekt, iedereen is gemotiveerd om jou op de juiste plek
en in de juiste flow te krijgen. Al tijdens mijn eerste kennismaking met Marieke klikte het.
Het enthousiasme waarmee ze voor me aan het werk ging gaf vertrouwen in een goede afloop. En inderdaad: ik kreeg de opdracht en kon binnen een week starten. En de energie die in de gesprekken met Fieldmanager Sandra tot uiting komt is aanstekelijk. Bevlogen, doortastend en inhoudelijk goed op de hoogte.

Toegevoegde waarde
Bluetrail geeft het vertrouwen dat ze alles in het werk stellen om de juiste match voor zowel opdracht als kandidaat te zoeken. Ook als er tijdens het uitvoeren van de opdracht zaken veranderen die van invloed zijn op de werkzaamheden dan staan ze klaar om samen op te trekken om voor alle partijen een goede oplossing te vinden. Je merkt dat de onderlinge samenwerking tussen Fieldmanager, Recruiter en Backoffice soepel verloopt. En wat vooral opvalt: wie je
ook spreekt, afspraken worden nagekomen en je krijgt altijd direct antwoord op je vragen.

Kortom: het is prettig om onderdeel van deze club te zijn!

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!