Specialisme

Ons specialisme

Opdrachten per specialisme!

Interim opdrachten in diverse branches

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een detacheerder naar een intermediair met opdrachtgevers in verschillende branches. We matchen onze freelance professionals aan interim opdrachten binnen de volgende specialismes.

Overheid

Gemeentes

IT

Onderwijs

Overige opdrachten

Freelance opdrachten bij de overheid

We hebben regelmatig interim opdrachten en vacatures binnen de overheid. Het gaat bijvoorbeeld om functies in management, (beleids)advies en informatievoorziening. Onze recruiters ondersteunen o.a. ministeries en de landelijke politie. We zoeken altijd naar de beste freelancer voor deze uitdagende opdrachten. Onze 3 belangrijkste sectoren binnen de overheid zijn:

  • Ministeries en ondersteunende diensten
  • Provincies
  • Waterschappen en omgevingsdiensten

Zoek je zzp opdrachten binnen de overheid?

Freelancen bij gemeentes en lokale overheden

We hebben ook een doorlopend aanbod aan freelance opdrachten bij gemeentes en lokale overheden. Veel voorkomende functies zijn die van adviseur, projectleider en manager. Verder matchen we ook IT-professionals bij deze organisaties. Ze zoeken bijvoorbeeld regelmatig naar freelance applicatiebeheerders, SAP-consultants en netwerkspecialisten voor korte en lange interim opdrachten.

Ben jij op zoek naar een zzp opdracht bij een gemeente?

IT in al zijn facetten

Onze oorsprong ligt bij IT en het is dan ook niet verwonderlijk dat we veel IT-professionals plaatsen. Uiteraard hebben we veel vacatures voor netwerk-, applicatie- en systeembeheerders, maar ook freelance projectleiders, security engineers, data analisten en ontwikkelaars zijn veelgevraagde freelance IT-professionals. Onze belangrijkste IT-sectoren zijn:

  • Infrastructuur/Beheer
  • Ontwikkeling
  • Security
  • Architectuur
  • IT Management

Mogen wij je koppelen aan de beste opdrachtgever?

Onderwijs

Voor onderwijsprofessionals hebben we ook vacatures en interim opdrachten. Onze focus in dit vakgebied ligt op o.a. hogescholen en universiteiten.

Zoek je een freelance opdracht in het onderwijs?

Overige opdrachtgevers

BlueTrail is een allround intermediair. Soms krijgen we ook opdrachten op het gebied van PMO, financiële functies, HR of juridische functies.

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!