Specialisme

Ons specialisme

Opdrachten per specialisme!

Specialisme

Wij bedienen diverse opdrachtgevers binnen verschillende branches. Waar wij begonnen zijn als IT detacheerder hebben wij ons specialisme de afgelopen jaren uitgebreid en zijn wij nu intermediair in diverse vakgebieden. Om een duidelijk beeld te geven waarom BlueTrail de juiste partner is hebben wij ons specialisme uiteengezet.

Overheid

Gemeentes

IT

Onderwijs

Overige opdrachten

Overheid

BlueTrail heeft brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van de overheid. Derhalve vervullen wij verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden, onder andere management, (beleids)advies en informatievoorziening. Onze Recruiters ondersteunen o.a. Ministeries en de landelijke Politie en selecteren alleen de beste kandidaten voor uitdagende opdrachten.

De drie belangrijkste sectoren voor BlueTrail binnen de overheid zijn:

  • Ministeries en ondersteunende diensten
  • Provincies
  • Waterschappen / Omgevingsdiensten

Gemeentes

Binnen de lokale overheid (gemeentes) vervult BlueTrail functies in uiteenlopende gebieden. Zo hebben wij regelmatig aanvragen uitstaan voor functies als Adviseur, Projectleider en Manager. Ook leveren wij IT Professionals aan de lokale overheid, bijvoorbeeld Applicatiebeheerders, SAP Consultants en Netwerk Specialisten. Door onze expertise leveren wij een belangrijke bijdrage door van de meest geschikte kandidaten. Ambieer jij een carrière binnen de lokale overheid dan kunnen wij je zeker van dienst zijn.

IT

Wij werken met de meest ervaren IT Professionals. Gemotiveerde en enthousiaste IT specialisten die ruime kennis hebben in bijvoorbeeld Oracle, C+, Storage en SAP. Onze kandidaten zijn divers, zo hebben wij een uitgebreid bestand van onder andere Netwerk-, Applicatie- en Systeembeheerders, Projectleiders, Security Engineers, Data Analisten en Senior Ontwikkelaars. Door onze IT Recruiters met jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij de meest geschikte kandidaten voorstellen aan onze opdrachtgevers.
De vijf belangrijkste IT sectoren voor BlueTrail zijn:

  • Infrastructuur/Beheer
  • Ontwikkeling
  • Security
  • Architectuur
  • IT Management

Onderwijs

BlueTrail beschikt over kennis en ervaring om onderwijsinstellingen effectief te ondersteunen bij het vinden van geschikte Onderwijs Professionals. Onze focus ligt hierbij op onder andere Hogescholen en Universiteiten.

Overige opdrachten

BlueTrail is een all-round detacheringsbureau. Derhalve verzorgen wij ook aanvragen op het gebied van PMO, Financiële functies, HR en Juridische functies.

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!