Bluetrail
Bluetrail

Sollicitatietips

Yes, je bent uitgenodigd voor een gesprek en je bent weer een stap dichter bij de opportunity van je dromen. BlueTrail geeft je waardevolle sollicitatietips zodat je goed voorbereid en zelfverzekerd naar jouw sollicitatiegesprek zult gaan.

TIP 1

Bereid je voor
Uiteraard ga je niet blindelings een sollicitatiegesprek in. Het is belangrijk om je op verschillende manieren voor te bereiden zodat je zelfverzekerd het gesprek in gaat. Lees daarom de website van het bedrijf goed door en neem de vacature nog eens door. Trek de juiste kleding aan zodat je zo representatief mogelijk voor de dag komt en vertrek tijdig van huis zodat je zeker weten op tijd arriveert.

TIP 2

Verdiep je in het bedrijf
Neem de website van het bedrijf goed door zodat je weet wat de visie en missie van het bedrijf zijn en waar ze voor staan. Weet je met wie je het gesprek zult hebben? Zoek diegene dan online op, bijvoorbeeld op LinkedIn. Wie weet welke raakvlakken jullie hebben!

TIP 3

Update jouw LinkedIn profiel
Een groot deel van de recruiters zoekt een kandidaat op in LinkedIn. Zorg er dus voor dat jouw profiel up-to-date is. Het is ook verstandig om jouw andere social media kanalen onder de loep te nemen, zoals Facebook en Instagram. Zorg ervoor dat jouw online presence representatief is.

Always on track
to the perfect match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.