Professionals
De juiste mensen op de juiste plek!

 

Professionals
De juiste mensen op de juiste plek!

BlueTrail is de eerste stap naar de perfecte match

BlueTrail is een jong en dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden.

Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

Wij bemiddelen professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden.

 


 

Werkwijze

De detacheringsmarkt is een zeer beweeglijke markt. BlueTrail onderscheidt zich middels een team van recruitment professionals die een persoonlijke benadering hanteren. Volledige transparantie in alle opzichten staat bij ons altijd voorop! De gedegen en gedetailleerde manier van voorstellen vormt de basis voor ons succes. Dit is terug te zien in onze procedure.

 

  

 


 


Always on track
to the perfect match

Young Professionals
Ben je (net) afgestudeerd en ambieer je een carrière als freelancer? Dan zit je bij BlueTrail goed! Wij zijn een jong en dynamisch detacheringbureau binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen professionals en opdrachtgevers.

Young Professionals       Inschrijven
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.