BlueTrail
It's in our DNA!

Over BlueTrail


BlueTrail is intermediair op het gebied van detachering binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers. Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk.

Met onze expertise helpen we uiteenlopende organisaties door ze de beste professionals aan te bieden. Professionals zijn bij ons aan het goede adres. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en opgedane kennis van een kandidaat, wij kijken ook of er een match is met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons bedrijf. Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid.
Onze recruiters begeleiden kandidaten intensief tijdens de sollicitatieprocedure. Ook na plaatsing blijven we voor kandidaten bereikbaar en fungeren onze recruiters als adviseurs.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen de markt!


De naam BlueTrail

BlueTrail is begonnen in Delft en dat is waarom er Blue in onze naam staat (Delfts Blauw). Een mooi eerbetoon aan onze ‘roots’!

Trail staat voor pad en sluit mooi aan bij onze motto “Always on track to the perfect match”. Wij gaan voor de weg naar succes, zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast staat flexibiliteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en streven wij naar perfectie bij elke aanvraag. 

           TRANSPARANT & BETROUWBAAR            PERSOONLIJK
                      JONG & DYNAMISCH                            TROTS & FUN

Bovib Keurmerk

BlueTrail is sinds 2016 lid van de Bovib. Bovib staat voor Branche organisatie voor Intermediairs en Brokers en is in 2014 opgericht om de maatschappelijke en economische waarde uit te dragen en om de gemeenschappelijke belangen te behartigen. Het belang van de inlener en de Freelancer/ZZP’er bij de invulling van de behoefte staat voorop.

Sinds 2018 beschikt Bluetrail over het Bovib Keurmerk. Bovib heeft in samenwerking met inspectie instellingen een keurmerk ontwikkeld. Met het keurmerk laten we zien dat er voldaan wordt aan bepaalde gebieden binnen de heersende wet- en regelgeving en een aan de kwaliteitseisen die Bovib aan haar leden stelt.

De toetsing op het Bovib Keurmerk omvat de volgende elementen:

  1. Bovib specifieke onderwerpen
  2. NEN (SNA) onderwerpen
  3. ISO 9001 onderwerpen (specifiek in relatie tot de AVG en Wbp)

NEN 4400-1 Certificering / SNA-Keurmerk

BlueTrail is sinds 2012 NEN 4400-1 gecertificeerd. Het SNA-Keurmerk (NEN 4400-1) is ontwikkeld om risico’s van inleners en opdrachtgevers zover als mogelijk te beperken en fraude en illegaliteit te bestrijden. Volgens de huidige wetgeving lopen inleners van arbeid en opdrachtgevers het risico aansprakelijk gesteld te worden voor verplichtingen als arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Met deze certificering wordt aangetoond dat wij periodiek gecontroleerd worden op onze verplichtingen uit arbeid, waardoor de risico’s voor de inlener en uitbesteder worden beperkt.

Ondernemingen die personeel inlenen van een geregistreerd bureau kunnen gevrijwaard worden van de aansprakelijkheid ten aanzien van het wettelijke minimumloon en de minimum van de vakantiebijslag. Daarnaast is er een vrijwaring inzake de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat ondernemingen die personeel inlenen van een geregistreerd bureau gevrijwaard kunnen worden van aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen.

Ben je benieuwd?
Dagelijks bemiddelen wij kandidaten in uiteenlopende sectoren en specialismen.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat BlueTrail voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.