|
BlueTrail
Always on track to the perfect match
Always on track to the perfect match
Always on track to the perfect match

Opdrachtgevers

Op zoek naar de ideale kandidaat?

Zoekt u kandidaten voor uitdagende projecten? Of bent u op zoek naar versterking van uw huidige team door middel van tijdelijke inzet of naar iemand die u op termijn aan wilt nemen voor uw eigen organisatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze dienstverlenging bestaat uit:

  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Payrolling
  • Freelance Services
  • ZZP –en Interim Services 

     

NEN 4400-1 Certificering, G-rekening en SBI codes

Wij zijn sinds 2012 NEN 4400-1 Gecertificeerd . Het NEN 4400-1 certificaat is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk, ofwel Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Bedrijven die NEN 4400-1 gecertificeerd zijn bewijzen hiermee dat de (personeels)administratie op orde is, de belastingen en sociale verzekeringspremies op tijd betaald worden en dat de via hen ingehuurde werknemers zijn gerechtigd om in Nederland werk te verrichten.
Door als onderneming/opdrachtgever uitsluitend te werken met organisaties die volgens Dé Norm van Stichting Normering Arbeid gecertificeerd zijn, beperkt u deze risico's en onderstreept u het belang aan fatsoenlijk werkgeverschap en eerlijke concurrentie.

BlueTrail beschikt ook over een G-rekening, waardoor risico's i.v.m. WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) en dus Belastingen en Premies afgedekt zijn.
Bij detachering van Freelancers zal op verzoek een geldige VAR worden overlegd, hetgeen ook de risico's i.v.m. WKA volledig afdekt.

Tevens beschikken wij over de juiste SBI codes in het kader van de Waadi Wetgeving. Een uitlenende organisatie die niet geregistreerd staat bij de KvK met de juiste SBI codes riskeert een boete. Die boete geldt óók voor u als inlener die van een niet geregistreerde onderneming inleent. BlueTrail beschikt over de juiste SBI codes.

BlueTrail is altijd op zoek naar de ideale kandidaat voor opdrachtgevers en aangezien de risico's m.b.t. tot WKA zijn afgedekt, zal een kandidaat dus op basis van freelance, payrolling of inhuur bij een opdrachtgever kunnen worden gedetacheerd.
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close