Bluetrail
Bluetrail

Opdrachtgevers

Is jouw organisatie op zoek naar bekwame professionals voor uitdagende projecten? Of ben je op zoek naar versterking van jouw huidige team door middel van tijdelijke inzet of naar iemand die je op termijn aan wilt nemen voor uw eigen organisatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze dienstverlening bestaat uit: 

 • Detachering 
 • Werving & Selectie 
 • Detavast 
 • (Tijdelijke) Arbeidsovereenkomsten (op projectbasis) 
 • Payrolling 
 • Freelance en ZZP

Wij onderscheiden ons van andere detacheringsbureaus door onze unieke werkwijze. Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Hierbij is van belang dat een kandidaat niet alleen matcht op een aanvraag met bepaalde expertises, maar ook met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. Onze recruiters leveren maatwerk en geen enkele aanvraag is hetzelfde. Onze recruiters gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk van ruim 20.000 professionals en indien nodig ook daarbuiten. Het belang van onze opdrachtgever is leidend, in combinatie met het succesvol plaatsen van onze kandidaten. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons bedrijf.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen de markt!


Waarom BlueTrail

 • Expert op het gebied van detachering binnen o.a. de overheid en publieke sector,
  IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector.
 • Eigen database met ruim 20.000 professionals. 
 • Recruiters met kennis én passie. 
 • NEN 4400-1 en Bovib gecertificeerd.


Branches

 • Overheid
 • Publieke sector
 • IT
 • Onderwijs
 • Zorg
 • Telecom
 • Financiële sector


G-rekening en SBI codes

BlueTrail beschikt over een G-rekening waardoor risico’s in verband met WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) nog verder afgedekt worden. Er is dus een mogelijkheid om 25% van het factuurbedrag op de G-rekening van BlueTrail te storten. Indien BlueTrail een kandidaat inleent zorgt BlueTrail ook voor een juiste afdracht op de G-rekening (25% bij NEN-gecertificeerde ondernemingen en 55% bij niet NEN-gecertificeerde ondernemingen) zodat voor de hele keten de risico’s worden afgedekt.

Tevens beschikken wij over de juiste SBI-codes in het kader van de Waadi Wetgeving. Een uitlenende onderneming die niet geregistreerd staat bij de KvK met de juiste SBI-codes riskeert een boete. Die boete geldt ook voor een inlener die van een onjuist geregistreerde onderneming inleent. BlueTrail werkt dan ook alleen samen met ondernemingen die op de juiste manier geregistreerd zijn bij de KvK.


Bovib Keurmerk

BlueTrail is sinds 2016 lid van de Bovib. Bovib staat voor Branche organisatie voor Intermediairs en Brokers en is in 2014 opgericht om de maatschappelijke en economische waarde uit te dragen en om de gemeenschappelijke belangen te behartigen. Het belang van de inlener en de Freelancer/ZZP’er bij de invulling van de behoefte staat voorop.

Sinds 2018 beschikt Bluetrail over het Bovib Keurmerk. Bovib heeft in samenwerking met inspectie instellingen een keurmerk ontwikkeld. Met het keurmerk laten we zien dat er voldaan wordt aan bepaalde gebieden binnen de heersende wet- en regelgeving en een aan de kwaliteitseisen die Bovib aan haar leden stelt.

De toetsing op het Bovib Keurmerk omvat de volgende elementen:

 1. Bovib specifieke onderwerpen
 2. NEN (SNA) onderwerpen
 3. ISO 9001 onderwerpen (specifiek in relatie tot de AVG en Wbp)


NEN 4400-1 Certificering / SNA-Keurmerk

BlueTrail is sinds 2012 NEN 4400-1 gecertificeerd. Het SNA-Keurmerk (NEN 4400-1) is ontwikkeld om risico’s van inleners en opdrachtgevers zover als mogelijk te beperken en fraude en illegaliteit te bestrijden. Volgens de huidige wetgeving lopen inleners van arbeid en opdrachtgevers het risico aansprakelijk gesteld te worden voor verplichtingen als arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Met deze certificering wordt aangetoond dat wij periodiek gecontroleerd worden op onze verplichtingen uit arbeid, waardoor de risico’s voor de inlener en uitbesteder worden beperkt.

Ondernemingen die personeel inlenen van een geregistreerd bureau kunnen gevrijwaard worden van de aansprakelijkheid ten aanzien van het wettelijke minimumloon en de minimum van de vakantiebijslag. Daarnaast is er een vrijwaring inzake de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat ondernemingen die personeel inlenen van een geregistreerd bureau gevrijwaard kunnen worden van aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen.

Ben je benieuwd?
Dagelijks bemiddelen wij kandidaten in uiteenlopende sectoren en specialismen.
Ben je benieuwd naar onze werkwijze en wat BlueTrail voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.