Projectleider Facilitair

Zeist 36 u p/w
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Zoals bekend houdt de GGD zich bezig o.a. bezig met de bestrijding van Corona. In het najaar wordt er, ter voorkoming van nieuwe oplevingen en ziektegevallen, een vaccinatiecampagne georganiseerd voor specifieke doelgroepen. Hiertoe worden een tweetal vaste locaties gebruikt en daarnaast 5 mobiele locaties die wisselend open zijn. Op facilitair gebied brengt dit de nodige uitdagingen met zich mee.
Wij zoeken een projectleider die deze campagne vanuit facilitair gebied in goede banen leidt en zorgt voor een goede op- en afbouw van het project. De projectleider is hiervoor de eindverantwoordelijke (facilitair). Binnen het team zijn een aantal deelprojectleiders werkzaam die bijvoorbeeld op zoek zijn naar geschikte locaties etc.
Ben jij de enthousiaste en betrokken projectleider die we zoeken? Ben jij in staat de behoeften van onze klanten te coördineren en voor hun eerste aanspreekpunt te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Wat ga je doen?

• Je geeft leiding aan een team van facilitaire medewerkers en zorgt voor een goede teamdynamiek. Je motiveert en coacht het team om hoge prestaties te behalen en bevordert een positieve werkomgeving.
• Je zorgt voor een duidelijke en gedetailleerde opdrachtomschrijving van de facilitaire projecten. Dit omvat het definiëren van doelstellingen, scope, budget, deadlines en andere relevante details;
• Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van het facilitaire team dat zich met deze campagne gaat bezighouden (is deels al gevormd);
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor de manager corona en manager en coördinator facilitair.
• Planning en coördinatie: Je stelt realistische projectplannen op en coördineert de uitvoering ervan. Dit omvat het bepalen van de benodigde resources, het vaststellen van prioriteiten, het bewaken van de voortgang en het oplossen van eventuele knelpunten.
• Communicatie met opdrachtgever: Je onderhoudt een heldere en effectieve communicatie met de opdrachtgever, waarbij je regelmatig updates en rapportages verstrekt over de voortgang van de projecten. Je overlegt met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat de verwachtingen worden begrepen en voldaan.
• Budgettering: Je beheert het budget voor de facilitaire projecten en zorgt ervoor dat de kosten binnen de gestelde grenzen blijven. Je bent verantwoordelijk voor het maken van realistische kostenramingen, het bewaken van de projectuitgaven en het zoeken naar mogelijkheden om kostenbesparingen te realiseren.
• Je bent aanspreekpunt voor de interne ‘klant’, accounthouders, gemeenten en leveranciers op het gebied van locaties, onderhoud;
• Je rapporteert regelmatig over de voortgang (en eventuele knelpunten) van vastgoedlocaties aan alle betrokken partijen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

• Je hebt minimaal een opleiding op hbo-werk/denkniveau met een aantal jaar relevante werkervaring;
• Je bent schroomt niet om het moeilijke gesprek aan te gaan;
• Je bent klantgericht, facilitair ingesteld en proactief
• Je kunt zelfstandig werken en bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2023-04739
Locatie Zeist
Startdatum 1 september 2023
Einddatum 31 december 2023
Optie op verlenging Nog niet bekend
Uren per week 36 u p/w

Sluitingsdatum 25 augustus 2023 12:00

Kan ik je op weg helpen?

Ian Niggebrugge

i.niggebrugge@bluetrail.nl
+31 (0)6 184 204 29
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail