Functioneel Beheerder Mr.

Overijssel 32-36 u p/w MBO;HBO
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag bij de eenheid Bedrijfsvoering, één van de acht eenheden binnen de provincie. Het werk bij Bedrijfsvoering is samen te vatten in drie taken: Adviseren, control(eren) en faciliteren. De eenheid zorgt dat de organisatiehaar bestuurlijke en uitvoerende processen zo goed en efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Hierdoor kunnen collega’s van andere eenheden zich helemaal richten op de provinciale opgaven. De eenheid bestaat uit zeven teams: Leiding, Financiën, Backoffice Financiën, Personeel & Organisatie, Informatie, Faciliteiten en Juridische Zaken.

Je gaat deel uit maken van het team Informatie als functioneel beheerder KA, waarbij je linking pin bent naar de leverancier.
ONS ICT en de gebruikersorganisatie. Je ondersteunt de 1ste lijn en helpt bij de borging en optimalisering van het proces.

De Functioneel Beheerder is namens de gebruikersorganisatie verantwoordelijk voor het in stand houden van de informatievoorziening van de organisatie.
Je bewaakt de continuïteit en stabiliteit van o.a. de kantoor- en werkplekautomatisering, verzorgt de gebruikersondersteuning en bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruiker en leverancier mbt de informatievoorziening.

Het beheer omvat een breed speelveld en betreft o.a.:
Office2013 én Office365 en het documentaire managementsysteem, Werkplek: clients, beeldschermen, muizen, etc., printers en Telefonie. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding met bij voorkeur een ICT achtergrond.
 • Je hebt werkervaring met Kantoor- en werkplekautomatisering mbt Office2013 en Office365.
 • Je hebt werkervaring met het zijn van een linking pin tussen de gebruikersorganisatie (gebruikersondersteuning) en leveranciers.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Functioneel Beheerder bij een overheidsorganisatie in de periode 2010 - 2020. Minimaal twee opdrachten waaruit blijkt dat je verantwoordelijkheden en taken op het vlak van functioneel beheer binnen een (semi-)overheidsorganisatie ook hebt uitgevoerd.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een ICT achtergrond, door middel van minimaal 2 opdrachten die vergelijkbaar zijn met onze opdracht.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van medewerkers die 1e lijns werkzaamheden uitvoeren.
 • Je hebt werkervaring met beheertools zoals Topdesk.
Competenties:

 • Servicegericht.
 • klantgericht.
 • Flexibel.
 • Zelfstandig.
 • Nauw samenwerkend en afstemmend met collega's in hecht teamverband.
 • Uitstekend communicatief en contactueel vaardig.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2020-44134
Locatie Zwolle en thuiswerken
Startdatum 25 januari 2021
Einddatum 24 juli 2021
Optie op verlenging Ja
Uren per week 32-36 u p/w
Intakegesprek 15 januari 2021
Sluitingsdatum 6 januari 2021 07:00

Kan ik je op weg helpen?

Bart Wille

b.wille@bluetrail.nl
+31 (0)6 233 789 58
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail