Data-invoer Bodemrapporten

Zuid-Holland In overleg u p/w Geen
Swoosh-headers

Functieomschrijving

De afdeling reguleren en advies RENA binnen de organisatie verzorgt de verlening van vergunningen in het Rijnmond
gebied en voor de BRZO bedrijven naast het Rijnmond gebied ook de rest van Zuid-Holland. Daarnaast verzorgen de adviesbureaus de benodigde inhoudelijke adviezen voor vergunningen en handhavingszaken.
Bureau Bodem bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste en professionele collega’s die werken aan het toetsend en uitvoerend gezag van de Wet bodembescherming, de Wet milieubeheer en het Besluit bodemkwaliteit. 

We zijn op zoek naar een adviesbureau dat ons kan ontzorgen met betrekking tot de invoer van analysegegevens van bodemonderzoeksrapporten in een bodeminformatiesysteem (Squit iBis).

Het adviesbureau moet beschikken over:

  • minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van invoer van data in een bodeminformatiesysteem (BIS);
  • basiskennis op het gebied van het uitvoeren en rapporteren van bodemonderzoek.
Opdrachtomschrijving
Het adviesbureau zorgt voor de invoer van analyseresultaten van uitgevoerde (verkennende) bodemonderzoeken, volgens de ‘Invulinstructie Squit iBis Regio Rijnmond en GoereeOverflakkee’ versie 2.0 van 3 november 2020. Het betreft de volgende onderdelen:
  • Onderzoek – Conclusies, veld Conclusie bureau
  • Onderzoek – Snelle invoer meetpunten en analyses
  • Onderzoek – Meetpunten
  • Onderzoek – Analyse (grond)
  • Onderzoek – Analyse (grondwater)
De bodemonderzoeken worden digitaal ter beschikking gesteld. Het adviesbureau beschikt over werknemers die beschikbare bodeminformatie efficiënt kunnen invoeren en nauwkeurig en kwaliteitsbewust zijn. De werkzaamheden kunnen op uw eigen kantoor worden uitgevoerd, u krijgt een account voor toegang tot Squit iBis.

Definitie gereed product
De invoer van een bodemonderzoek is gereed als alle verplichte velden in de onderdelen in Squit iBis, zoals hierboven beschreven, correct zijn ingevoerd. Hierbij geldt dat het adviesbureau zorgt voor een kwaliteitscontrole en zo nodig voor aanpassing van de invoer. Op het moment dat een rapport defintief gereed is, mag er gefactureerd worden. Facturatie vindt maandelijks achteraf plaats. Vanuit Squit iBis kan een rapportage gedraaid worden met alle nieuw ingevoerde rapporten die definitief gereed zijn.

Omvang opdracht
Jaarlijks moeten gemiddeld 175 rapporten worden ingevoerd. Uitgaande van 175 rapporten in het eerste contractjaar. Momenteel wordt met gemeente Schiedam overleg gevoerd om ook voor deze gemeente de invoer van analyseresultaten van bodemonderzoeken uit te voeren. Dit betekent dat de omvang van de opdracht mogelijk wordt vergroot met 25 – 75 rapporten per jaar. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

KNOCK-OUT:

  • Je beschikt over minimaal 1 referentie project, waarbij gegevens zijn ingevoerd in een bodeminformatiesysteem (BIS).
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2020-44010
Locatie Schiedam
Startdatum 18 januari 2021
Einddatum 30 juni 2021
Optie op verlenging Ja
Uren per week In overleg u p/w
Intakegesprek 11 januari 2021
Sluitingsdatum 6 januari 2021 11:00

Kan ik je op weg helpen?

Albert de Feij

a.defeij@bluetrail.nl
+31 (0)6 184 204 34
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail