Regionaal Contractmanager OZJT

Overijssel 32 u p/w 5 maanden HBO;Universitair
Swoosh-headers

Functieomschrijving

De opdracht
Jij levert samen met het team een bijdrage aan het organiseren en regelen van Jeugdhulp en Wmo voor de 14 Twentse gemeenten. Dit doe je in samenwerking met onze contractbeheerders, toezichthouder en inkoopadviseur.

Wat ga je doen?
Je helpt opdrachtgevers binnen het sociaal domein het overzicht te behouden en zorgt dat alle partijen de gezamenlijk afspraken nakomen. De opgave voor gemeenten en samenwerkingspartners om de inwoners zo optimaal mogelijk te bedienen vraagt nu meer dan ooit. Met de verantwoordelijkheid die alle partijen hierin hebben is jouw rol als contract manager van groot belang! Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende relaties met contractpartners, onder andere door middel van reguliere voortgangsgesprekken. Je bewaakt en monitort de contracten aan de hand van vooraf vast te stellen kaders en beoordeeld tevens de prestaties van de contractpartners. Op basis van deze analyses en evaluaties maak je afspraken met contractpartners over eventuele verbeteringen. Je bent ten aanzien van het contract het eerste aanspreekpunt voor de contractpartner maar ook voor de interne organisatie en voor de deelnemende gemeenten.
Je bent een deskundige gesprekspartner voor je collega contractmanagers alsmede voor collega’s op het gebied van financiën, inkoop en managementinformatie. Je werkt nauw samen met de regiogemeenten, inkoopadviseurs, financieel medewerkers en met collega’s van het secretariaat.

Je weet als geen ander wat zakelijk partnerschap inhoudt en onderhoudt de relatie met gecontracteerde zorgaanbieders in jouw eigen caseload en met betrokkenen binnen de gemeenten. Je wordt medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling en professionalisering van het contractmanagement sociaal domein.

Het team
In Twente wordt door gemeenten intensief samengewerkt op het gebied van zorg (Wmo) en jeugdhulp. Het team waarin je komt te werken is onderdeel van SamenTwente. Inkoop/contractmanagement, toezicht en ondersteuning van de bestuurlijke en ambtelijke samenwerking behoren naast diverse projecten tot de taken van OZJT.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma.
 • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring opgedaan als contractmanager.
Wensen bij de opdracht:

 • Je bent in het bezit van een WO diploma.
 • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring opgedaan als contractmanager in het Sociaal Domein.
Competenties:

 • daadkrachtig
 • verbindend
 • politiek sensitief
 • sterk in netwerken
 • coördinerende en organiserende vaardigheden
 • weet goed overzicht te houden
 • weet de juiste prioriteiten stellen

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-05214
Locatie Enschede
Startdatum 1 augustus 2024
Einddatum 31 december 2024
Optie op verlenging Ja
Uren per week 32 u p/w

Sluitingsdatum 19 juli 2024 07:00

Kan ik je op weg helpen?

Lois Duivenvoorden

l.duivenvoorden@bluetrail.nl
+31 (0)6 272 569 30
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail