Projectmanager Sr.

Zuid-Holland 36 u p/w 5 maanden
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Vanuit het programma doorontwikkeling RWO wordt er o.a. gewerkt aan een nieuwe cloudwerkplek. Deze nieuwe versies brengt de nodige verandering met zich mee en moet voldoen aan vergaande security eisen. Voor de ontwikkeling en uitrol is het programma op zoek naar een ervaren ICT-projectmanager die vanuit het programma verantwoordelijk is om zorg te dragen dat hier tijdig in wordt voorzien. De projectmanager onderhoudt hiervoor de benodigde contacten met onze klanten, treedt op als vertegenwoordiger vanuit het programma Doorontwikkeling RWO, coördineert de diverse werkzaamheden die nodig zijn vanuit SSC-ICT t.b.v. de voorbereidingen, uitrol & nazorg en stuurt op harde deadlines (en maakt hiervoor de noodzakelijke afspraken met onze klantvertegenwoordigers).
Je hebt hiervan de benodigde ervaring opgedaan met implementatieprojecten in vergelijkbare ICT organisaties en
je moet minimaal voldoen aan de gestelde harde eisen om direct ingezet te kunnen worden. Daarbij dien je onder hoge druk te kunnen presteren. Je bent in staat de parate kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk. 

Achtergrond opdracht

De opdracht wordt uitgevoerd binnen de Business Unit IT Standaard Services (BST). BST ontwikkelt, beheert en levert de IT-voorzieningen die iedere Rijksambtenaar in ons verzorgingsgebied nodig heeft voor zijn dagelijkse werk. Denk hierbij aan de (mobiele)werkplek, telefonie, email, AV-middelen, inclusief de ondersteuning op deze diensten. Deze diensten zijn aanbod gestuurd: bestaande en nieuwe behoeften van afnemers worden vertaald naar oplossingen waarmee het collectief van afnemers het beste geholpen is. Jouw thuisbasis is de afdeling Projecten, Innovaties & Specialisatie, een onderdeel van de businessunit. Met zo’n dertig collega's - projectleiders, projectmanagers en programmamanagers en PMO-ers - vormen we een ervaren team. Ook nu iedereen thuiswerkt, staan we voor elkaar klaar en lachen we veel. Bovendien helpen we je graag om in de complexe SSC-organisatie je weg te vinden en succesvol te worden. En we vinden het belangrijk dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Jij krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan onze ontwikkeling. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je hebt relevante ervaring als projectmanager binnen de overheid of organisaties van vergelijkbare omvang.
 • Je hebt relevante ervaring met Agile (projectmanagement) werken.
 • Je hebt relevante ervaring als projectmanager met het aansturen van infrastructurele ICT-projecten.
Wensen bij de opdracht:

 • Je hebt ervaring van security vraagstukken.
 • Je hebt ervaring met het werken in Microsoft Azure.
 • Je past bij de organisatie.
 • Je begrijpt de opdracht.
Competenties:

 • Analyse & Oordeelsvorming
 • Autonomie
 • Besluitvaardigheid
 • Leiding geven
 • Netwerken
 • Omgevingssentiviteit
 • Overtuigingskracht
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgerichtheid
 • Risicobereidheid

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort

1
Referentienummer 2024-04353
Locatie Den Haag
Startdatum 15 juli 2024
Einddatum 31 december 2024
Optie op verlenging Ja
Uren per week 36 u p/w

Sluitingsdatum 28 juni 2024 07:00

Kan ik je op weg helpen?

Bart Wille

b.wille@bluetrail.nl
+31 (0)6 233 789 58
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail